Το τελευταίο της αεροπορικό ταξίδι στην πρώτη θέση με χαβιάρι, σαμπάνια και τον μεγάλο της έρωτα.

Από EW Staff
15 Ιουλίου, 2021 @ 19:43

Στην τελευταία της κατοικία, την Ουγγαρία μεταφέρθηκαν, πέντε χρόνια μετά τον θάνατό της, οι στάχτες της θρυλικής Zsa Zsa Gabor.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, ο τελευταίος σύζυγός της Frederic Prinz von Anhalt, τη “συνόδευσε” στο τελευταίο αεροπορικό της ταξίδι, με συνθήκες που ταιριάζουν σε μία αληθινή αριστοκράτισσα.

“Ταξίδεψε στην πρώτη θέση, είχε το δικό της κάθισμα, το διαβατήριό της, όλα ήταν εκεί. Ηταν το τελευταίο της ταξίδι, πάντα ταξίδευε στην πρώτη θέση, με τη σαμπάνια της και το χαβιάρι της”, είπε ο επιχειρηματίας.

Όπως αποκάλυψε, μετέφερε μόνο τα 3/4 από τις στάχτες της ηθοποιού, ενώ κράτησε το υπόλοιπο 1/4 στο Λος Άντζελες, όπου και ζει, για να “νιώθει έστω και έτσι την συντροφιά της”.

Zsa Zsa Gador

Η Zsa Zsa Gador έφυγε από τη ζωή το 2016 σε ηλικία 99 ετών και όπως εξήγησε ο σύζυγός της, ο λόγος που ήθελε να μεταφερθεί στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα, στη Βουδαπέστη, ήταν επειδή εκεί είναι θαμμένος και ο πατέρας της. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία της και στην τελευταία της διαθήκη.

Επιπλέον, είχε γράψει πως “δεν ήθελε άλλη μία κηδεία, αλλά τον εορτασμό μίας ζωής”. Έτσι, ο Von Anhalt εκπλήρωσε την επιθυμία της και μετά την τελετή, διοργάνωσε μία εκδήλωση καλώντας μία τσιγγάνικη μπάντα και διακοσμώντας τον χώρο με τα αγαπημένα λουλούδια της καλής του, ροζ και κίτρινα τριαντάφυλλα.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1986 εώς και το 2016, όταν και η Gador έφυγε από την ζωή. Πριν από τον τελευταίο της σύζυγο όμως, είχαν περάσει από την ζωή της μερικοί από τους πιο ισχυρούς άνδρες της εποχής. Ανάμεσα τους, ο ηθοποιός George Sanders και ο σχεδιαστής της διάσημης κούκλας Barbie, Jack Ryan.

Διαβάστε επίσης: