Από EW Staff
01 Αυγούστου, 2022 @ 17:15
IMG 8863 1

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kylethomasastrology.com, Instagram: @mrkylethomas

Επιμέλεια προβλέψεων: Άλεν Σκευής

IMG 8863 1

O Kyle Thomas στο αστεροσκοπείο του Los Angeles, Griffith Observatory!

ΚΡΙΟΣ

Ένας δυνατός μήνας γεμάτος ευκαιρίες περιμένει τους Κριούς.

Στην αρχή του μήνα, θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε την επιρροή της Νέας Σελήνης της 28ης Ιουλίου μαζί με τον Ερμή, που έδωσε ενέργεια στον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας. Εάν είστε ελεύθεροι, έρχονται πολλά ραντεβού και φλερτ για να γεμίσουν την ατζέντα σας. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, θα έχετε πολλές εμπνεύσεις και δημιουργικές ιδέες, κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Τον Οίκο αυτό επισκέπτεται και η Αφροδίτη από τις 11 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2022, κάνοντας τη ρομαντική σας ζωή να χτυπάει κόκκινο.

Η Πανσέληνος στις 11 του μηνός γίνεται στον τομέα των Στόχων και των Επιτευγμάτων. Αυτό θα φέρει γέλιο και ευχαρίστηση και θα σας περιβάλλει από πολλούς φίλους που σας αγαπούν. Χρησιμοποιήστε αυτή τη στιγμή για να γιορτάσετε όσα μάθατε και προετοιμαστείτε για μια σημαντική χρονιά που ακολουθεί. 

Τέλος, η Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου γίνεται στον τομέα της απασχόλησης, της καθημερινότητας και της υγείας. Θα μπορούσατε να βρείτε μια νέα δουλειά ή να αναλάβετε ξαφνικά περισσότερα καθήκοντα  από τον τρέχοντα εργοδότη σας. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, είναι πιθανό να αναλάβετε μία σημαντική ανάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας σημαντικός μήνας ξεκινά για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας. Ο Κρόνος, ο πανίσχυρος πλανήτης των μαθημάτων ζωής, συνεχίζει να σας κάνει πιο υπεύθυνους στον τομέα της καριέρας σας μέχρι την άνοιξη του 2023, και να σας γεμίζει με καθήκοντα και δοκιμασίες. 

Ο Δίας από τον 12ο εξακολουθεί και σας ενθαρρύνει να κλείσετε πληγές του παρελθόντος και να αυξήσετε τη διαίσθησή σας.

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στον Οίκο του Σπιτιού φέρνει περισσότερη χαρά στον οικιακό σας χώρο και στην οικογένεια. Επιπλέον ο Άρης σας ενδυναμώνει μέχρι τις 20 Αυγούστου! Θα νιώσετε την αυτοπεποίθηση και τα επίπεδα ενέργειας σας να αναφλέγονται! 

Η Πανσέληνος στον τομέα των επιτευγμάτων στις 11 του μηνός, φωτίζει όλα τα έργα που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, φέρνοντας για το κάθε ένα την ανάλογη ανταμοιβή.

Ο Ήλιος στις 22 μπαίνει στον Οίκο του Έρωτα και της Δημιουργικότητας, και μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου, θα σας κάνει να θέλετε να αφήσετε τα πιο σοβαρά θέματα του Κρόνου στον 10ο και να στραφείτε περισσότερο προς την ευχαρίστηση! Αν είστε δημιουργικοί, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να στιγμές έμπνευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύετε έναν από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς. 

Ο καλοπροαίρετος Δίας συνεχίζει να σας στηρίζει και να φέρνει ευκαιρίες στην καριέρα σας, ενώ ο Κρόνος στον Οίκο των Ταξιδιών και της Επέκτασης σας δείχνει τι είναι κορεσμένο και τι πρέπει να φύγει για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά τις ευκαιρίες του Δία.

Ο Άρης στον τομέα της ιδιωτικής ζωής σας μέχρι τις 20 Αυγούστου, σας κάνει να ασχολείστε με ένα έργο στα παρασκήνια. Έπειτα, περνά στον Πρώτο Οίκο σας και το φέρνει στο προσκήνιο. Αυτό σας κάνει να νιώθετε «τρελοί», τα επίπεδα του άγχους θα είναι αυξημένα και η ψυχική σας ενέργεια θα είναι ανεξέλεγκτη. Μπορεί να υπάρχουν διαταραχές στον ύπνο.

Η Αφροδίτη ταξιδεύει στον τομέα των κοντινών μετακινήσεων, οπότε θα έχετε μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να διαλογιστείτε.

Η Πανσέληνος στον Οίκο των Ταξιδιών επεκτείνει το πνεύμα σας αλλά και αυξάνει την ενέργεια που ήδη σας έχει δώσει ο Άρης. Θα θελήσετε να κάνετε μεγάλα ταξίδια αλλά δεν θα πρέπει να αποφασίσετε παρορμητικά.

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον Οίκο του Σπιτιού και της Οικογένειας φέρνοντας περισσότερες στιγμές με τα δικά σας άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας μήνας για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας ξεκινά!

Ο Δίας εξακολουθεί να θέτει υψηλούς στόχους, να σας φέρνει ευκαιρίες και πολλούς από εσάς να σας βάζει σε νέους δρόμους.

Παράλληλα ο Κρόνος σας διδάσκει σημαντικά μαθήματα εμπιστοσύνης, καθώς πρέπει να σας κάνει πιο προσεκτικούς, όταν πρέπει να βασιστείτε σε κάποιον άλλο.

Στην αρχή του Αυγούστου, παρατηρείτε ότι τα χρήματα είναι το κύριο θέμα και μπαίνετε στο «κυνήγι του χρυσού». 

Ο Άρης σας φέρνει κοντά με φίλους και κοινωνικές ομάδες, όπου εύκολα παίρνετε ηγετικό ρόλο. Θα πρέπει εδώ να είστε προσεκτικοί και να μην καταχράζεστε την όποια εξουσία σας έχει δοθεί.

Στη συνέχεια μπαίνει στον 12ο Οίκο και σας απασχολεί ένα έργο που θα δουλέψετε από τα παρασκήνια. Καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και χειριστική αντιμετώπιση.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 11 Αυγούστου φέρνοντας μια εξαιρετική περίοδο για ευχαρίστηση, ομορφιά και ρομαντισμό.

Η Πανσέληνος στον 8ο φέρνει ένα χρηματικό μπόνους ή ένα χρηματικό ποσό που περιμένατε. Πολλές ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια.

Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στον 3ο Οίκο. Εστιάζετε περαιτέρω στη συγγραφή, τη διαφήμιση και σε θέματα με τα αδέλφια σας. Θα νιώσετε νέα κίνητρα για ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες στην εκπλήρωση των στόχων σας.

ΛΕΩΝ

Ξεκινά η γενέθλια περίοδος, μία εποχή για να ξεκινήσετε νέες δράσεις και ταξίδια και να αναλάβετε δράση για να τα υλοποιήσετε.

Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ήλιο σας σάς κάνει να αισθάνεστε λίγο πιο μόνοι. Διώχνει τις αδύναμες σχέσεις από τη ζωή σας και σας δυσκολεύει να πετύχετε κάποιους από τους στόχους σας, αλλά στην ουσία προσπαθεί να σας κάνει πιο δυνατό από ποτέ. Άνθρωποι που είναι γραφτό να υπάρχουν στη ζωή σας, έρχονται σε εσάς τα επόμενα χρόνια για να μείνουν.

Η Πανσέληνος στον τομέα των συνεργασιών στις 11 του μήνα θα κρίνει ποιες συνεργασίες θα ευδοκιμήσουν και ποιες θα πάρουν την άγουσα, πολλές μάσκες θα πέσουν και πολλές σχέσεις θα μπουν στο μικροσκόπιο.

Εάν για κάποιο λόγο πρόκειται να χωρίσετε αυτή τη στιγμή, αυτό θα σήμαινε ότι σας δίνεται νέο πλάνο για να βρείτε πιο πολλά υποσχόμενες σχέσεις το επόμενο έτος. 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 11 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου δεν θα σας αφήσει απαρηγόρητους! Θα γοητεύσετε όλους όσους συναντήσετε και ο έρωτας θα είναι αρκετά μαγικός τώρα. 

Η Νέα Σελήνη τονίζει τα οικονομικά σας και φέρνει μια νέα δουλειά, μια αύξηση, μια μεγάλη επιταγή ή έναν προσοδοφόρο πελάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας περιμένει ένας μήνας με μερικά χτυπήματα και εκπλήξεις.

Ο Δίας συνεχίζει να τρέχει στον τομέα των κοινών περιουσιακών στοιχείων και της οικειότητας και σας φέρνει πιο κοντά στις σχέσεις σας. Σας προσφέρεται οικονομική υποστήριξη αλλά και ένας αρκετά καλός διακανονισμός διαζυγίου. 

Ο Κρόνος συνεχίζει μέχρι την άνοιξη του 2023 να κάνει την επαγγελματική σας ζωή πολυάσχολη και πιο απαιτητική από ποτέ. Οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες, οι προθεσμίες στενές και οι ανταμοιβές όχι οι αναμενόμενες.

Οι σκέψεις για παραίτηση είναι έντονες και αν αυτό φαντάζει δύσκολο, θα ακολουθήσουν πράγματα που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Με τη βοήθεια του Άρη στον 9o έχετε τη δύναμη να προσαρμοστείτε στις δύσκολες καταστάσεις και να δείξετε ευελιξία.

Η Αφροδίτη κάνει πιο πικάντικη τη ρουτίνα σας καθώς αναδεικνύει την κοινωνική σας ζωή μέχρι τις 11 Αυγούστου! Το διαδικτυακό ραντεβού ή η εύρεση συντρόφου μέσω του κοινωνικού σας δικτύου είναι ιδιαίτερα θετικά για τους ελεύθερους. 

Η Πανσέληνος στον 5ο Οίκο θα ολοκληρώσει ένα μεγάλο έργο.

Ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας στις 22, φέρνοντας περισσότερη προβολή και ενθουσιασμό στη ζωή σας. Αυτή είναι η εποχή των γενεθλίων, όπου λάμπετε! Χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμη πυρός για να ξεκινήσετε προς τα πιο σημαντικά σχέδιά σας. 

Η Νέα Σελήνη στις 27 γίνεται στο δικό σας ζώδιο και βοηθά να ανοίξουν νέες πόρτες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας έως τις 16 Μαΐου 2023 ευνοεί τις συνεργασίες και τις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερα κέρδη.

Στους δεσμευμένους προσφέρει την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους ενώ στους ελεύθερους φέρνει γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης.

Στη συνέχεια, ο Κρόνος συνεχίζει να εδραιώνει την παρουσία του στον 5ο Οίκο, του πάθους, της δημιουργικότητας και της αγάπης. Μέχρι την Άνοιξη του 2023, σας δίνει μαθήματα ζωής, σας αναγκάζει να εργαστείτε πιο σκληρά από ποτέ και αισθάνεστε ότι κουβαλάτε βάρη τα βάρη όλου του κόσμου.

Ο Άρης στον 8ο κάνει τη σεξουαλική ορμή ιδιαίτερα έντονη και λαχταράτε να εμβαθύνετε με κάποιον που σας καταλαβαίνει πραγματικά. Ωστόσο, εάν υπάρχουν ανισότητες, ανισορροπίες ή έλλειψη κοινών στοιχείων μεταξύ σας, αυτό θα προκαλέσει ένταση και συγκρούσεις. 

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον επαγγελματικό σας τομέα, φέρνοντας επιβράβευση και αναγνώριση στην καριέρα σας. Ευνοϊκή περίοδος για να βρεθείτε μπροστά σε στελέχη ή στελέχη εξουσίας και να ευνοηθείτε.

Η Πανσέληνος στον 5ο, στις 11 του μηνός, υπόσχεται αγάπη, ευχαρίστηση, δημιουργικότητα και τα παιδιά γίνονται η κύρια εστίασή σα. 

Με τη Νέα Σελήνη στον 12ο, στις 27, κάνετε ένα βήμα πίσω και σκέφτεστε πού βρίσκεστε και πού θέλετε να πάτε. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για ξεκούραση και επαναφόρτιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας ορόσημο είναι μπροστά σας με τον Κρόνο να συνεχίζει να δίνει μαθήματα ζωής στον 4ο Οίκο της Οικιακής και Οικογενειακής Ζωής. Είστε ιδιαίτερα επικεντρωμένοι στις ανακαινίσεις ή στη συντήρηση του σπιτιού σας ή ακόμα και στη μετεγκατάσταση. Υπάρχουν κάποιες προκλήσεις γύρω από την οικογένεια, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στις 11 Αυγούστου, που αναδεικνύει τα κακώς κείμενα. Σε συνδυασμό με τον Δία στον Οίκο των Τέκνων οι αλλαγές του Κρόνου στην οικογενειακή ζωή μπορεί να φέρουν ένα νέο μέλος!

Η ενέργεια του Άρη στον 7ο δυσκολεύει την ομαδική εργασία και τις συνεργασίες ακόμη και την επικοινωνία με τον σύντροφο. Καλό θα ήταν αυτή την περίοδο να εργάζεστε μόνοι.

Όταν ο Ήλιος μπει στον κοινωνικό σας τομέα από τις 22, θα είστε έτοιμοι να μπείτε στο επίκεντρο των παρεών και να «συνδεθείτε με το δίκτυό σας». Μερικοί από εσάς μπορεί να γίνουν εθελοντές ή ηγέτες σε ομαδικά έργα.

Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ένα ευχάριστο γεγονός ή μια ευκαιρία να εμπλακείτε με μια κοινότητα αγαπητή σε εσάς.

Μια γνωριμία θα μπορούσε επίσης να προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε για να πετύχετε έναν στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέοι ορίζοντες και φορτωμένο πρόγραμμα περιμένουν τον επόμενο μήνα τους Τοξότες. 

Από τη μια ο Δίας στον 5ο φέρνει τάση για ανεμελιά και περιπέτεια, από την άλλη ο Κρόνος σας αναγκάζει να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις, να χάνετε το κουράγιο σας και εντείνει προβλήματα με αδέλφια. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε γίνεται πιο σκληρός και απότομος. Με την Πανσέληνο στις 11, στον ίδιο τομέα, οι εντάσεις θα αυξηθούν.

Όσο κι αν επιθυμείτε περισσότερα ταξίδια, θα βρείτε εμπόδια σε αυτό, διότι δεν είστε αρκετά ελεύθεροι από υποχρεώσεις.

Ο Άρης θα σας κάνει ιδιαίτερα απασχολημένους στη δουλειά, πιθανότατα να αναλάβετε περισσότερα έργα ή να σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε καλύτερη απασχόληση. 

Η Αφροδίτη στον 9ο αποτελεί μια καλή σύμμαχο για να μπορέσετε να κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα και να ταξιδέψετε.

Μόλις ο Ήλιος «στρίψει» στον 10ο Οίκο στις 22, η επαγγελματική επιτυχία είναι στο μυαλό σας για τις επόμενες εβδομάδες! Επιτεύγματα, προαγωγές ή μεγαλύτερη επιτυχία θα προέλθουν από δουλειές του παρελθόντος. Μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 27 μια προαγωγή ή μια νέα δουλειά εμφανίζονται στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περισσότερες περιπέτειες σας περιμένουν τον επόμενο μήνα, Αιγόκεροι.

Ο Δίας συνεχίζει τις αλλαγές στον 4ο Οίκο ευνοώντας τις μετακομίσεις, τις ανακαινίσεις, την εσωτερική ευρυθμία και τις ευχάριστες αλλαγές στα μέλη της οικογένειας. Θα κληθείτε να βοηθήσετε ή να δεχτείτε βοήθεια σε ένα οικογενειακό ζήτημα. 

Ο Κρόνος στην οικονομικής σας ζώνη, σας κάνει πιο σφιχτοχέρηδες με τα οικονομικά σας. Μπορεί να φαίνεται ότι στερείστε πολλά, διότι αναλαμβάνετε χρέη, περιορισμό εσόδων, αλλά σας διδάσκει οικονομία, ώστε οι πηγές σας να μπορέσουν να μεγαλώσουν στο μέλλον και να τις διαχειρίζεστε καλύτερα.

Η Πανσέληνος στις 11, στον ίδιο Τομέα φωτίζει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις και σας δίνει ό,τι είναι απαραίτητο για εσάς.

Μέχρι τις 20 Αυγούστου ο Άρης σας κάνει πιο παρορμητικούς στα ερωτικά, θα είστε απόλυτα ελκυστικοί και σίγουρα θα βρεθείτε με πολλούς νέους μνηστήρες. Να είστε συγκρατημένοι και να μην επισημοποιείτε τίποτα, διότι μετά τις 20 η πραγματικότητα και η ρουτίνα θα κρίνουν τι μένει και τι φεύγει.

Η Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα πραγματοποιείται στις 27 και σας φέρνει ένα ταξίδι επαγγελματικής φύσεως με πολλές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας περιμένει ένας μήνας με αντιθέσεις, Υδροχόοι.

O Κρόνος στο δικό σας ζώδιο σας σάς αναγκάζει να είστε ρεαλιστές και να στοχεύετε χαμηλά. Είναι πιθανό να θέλετε να μείνετε μόνοι, να είστε πιο μελαγχολικοί και να νιώθετε κουρασμένοι. Σκοπός είναι να γίνεται πιο ανθεκτικοί και να ξαναγράψετε από την αρχή πολλά κεφάλαια της ζωής σας. Μαζί με την Πανσέληνο στις 11 καταλαβαίνετε τι πρέπει να διώξετε όσο κι αν σας πονάει. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, διότι το κόστος θα είναι μεγάλο.

Με τον Δία στον 3ο Οίκο η πνευματική και η νοητική δύναμη αυξάνει και θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε για να μπορέσετε να ελέγξετε όσα προκαλεί ο Κρόνος και όχι για να αισιοδοξείτε απερίσκεπτα ή να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια!

Ο Άρης μέχρι τις 20 Αυγούστου φέρνει πολλές διαμάχες και εκρήξεις στην οικογενειακή ζωή και δοκιμάζει τις ψυχικές αντοχές σας. Μετά τις 20 σας κάνει αρκετά πιο ριψοκίνδυνους, όμως ο Κρόνος θα σας τραβά απότομα το χειρόφρενο.

Η Νέα Σελήνη στον 8ο θα σας βοηθήσει να πάρετε ένα δάνειο, υποτροφία, επιχειρηματικό κεφάλαιο, μπόνους ή χρήματα από έναν διακανονισμό διαζυγίου, εάν έχετε χωρίσει πρόσφατα. 

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας συνεχίζει να ευεργετεί τα οικονομικά σας, και μάλιστα με ανταμοιβές από παλαιότερα projects.

Ο Κρόνος από τον 12ο σας φέρνει προ των ευθυνών σας και σας αναγκάζει να διαχειριστείτε όλα όσα αποφεύγατε τα προηγούμενα χρόνια. Όσο περισσότερο άχρηστο φορτίο ξεφορτωθείτε, τόσο καλύτερη θα είναι η διέλευση του Κρόνου στο ζώδιό σας τον επόμενο χρόνο.

Η Πανσέληνος στον ίδιο Οίκο ταράζει τα ύδατα. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση και την ενδοσκόπησή σας για να μπορέσετε να βρείτε γαλήνη. Μπορεί να έχετε δυσκολίες στον ύπνο.

Με τον Άρη σύμμαχο μέχρι τις 20 έχετε θάρρος και δύναμη για να καταβάλλετε τις ανάλογες προσπάθειες , ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Προσοχή σε θέματα με αδέλφια, διότι από τις 20 ο Άρης περνά στον 4ο Οίκο και θα φέρει ενδοοικογενειακές εντάσεις που ενδεχομένως να σχετίζονται με τις καταστάσεις που επικρατούν με τα  αδέλφια σας, τώρα.

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σας δίνει γοητεία και να σας κάνει ακαταμάχητους αλλά δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να αποσπάται η προσοχή σας διαρκώς.

Η Νέα Σελήνη στις 27 φέρνει πολλούς υποψήφιους συνεργάτες. Όσοι είναι μόνοι θα βρουν μία σχέση και οι δεσμευμένοι θα αρχίσουν να σκέφτονται το επόμενο βήμα με τον σύντροφό τους.

Διαβάστε επίσης: