Από EW Staff
21 Ιουλίου, 2022 @ 17:00
16581920145715 1

16581920145715 1 1

Η @emrata συνήθιζε να ανεβάζει ασταμάτητα φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της

Εκείνη είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα και ηθοποιός και σίγουρα μια πολύ εντυπωσιακή και σέξι γυναίκα. Εκείνος σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Η Emily Ratajkowski είπε το «ναι» σχεδόν ένα 24ωρο αφότου άρχισε να βγαίνει με τον Sebastian Bear-McClard, όταν εκείνος της έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι από συνδετήρα που έφτιαξε επι τόπου σε ένα ρεστοράν στη Νέα Υόρκη.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Τέσσερα χρόνια μετά και με ένα μωρό 16 μηνών το πολυφωτογραφημένο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο καθώς ο σκηνοθέτης όπως ισχυρίζεται το 31χρονο μοντέλο την απατούσε συστηματικά.

Μια πηγή δήλωσε στην «Page Six»: «Εκείνος την απάτησε. Είναι κατά συρροή μοιχός!», ενώ το περιοδικό «People» έγραψε, επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον της Emily: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Emily. Είναι καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιό της».

Το μοντέλο τελευταία έχει κατεβάσει από το Instagram τις φωτογραφίες του (μέχρι πρότινος) συζύγου της ενώ σε μια πρόσφατη selfie της φαίνεται να μη φοράει βέρα. Εκείνη με το συνδετήρα είχε αντικατασταθεί από μια κανονική. Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του ωστόσο το break-up είναι γεγονός!

Διαβάστε επίσης: