Από EW Staff
10 Μαρτίου, 2023 @ 09:54
image 5 You. (L-R) Ed Speleers as Rhys, Penn Badgley as Joe Goldberg in episode 410 of You. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους της 4ης σεζόν, το Netflix κυκλοφόρησε τελικά το δεύτερο μέρος μόλις χθες 9 Μαρτίου και η ιστορία του Goldberg εξελίχθηκε υπέρ του γοητευτικού δολοφόνου όπως κάνει πάντα!

Τι συμβαίνει, όμως στο δεύτερο μέρος της πολυσυζητημένης τηλεοπτικής σειράς You;

image 2

H Charlotte Ritchie ως Kate, ο Penn Badgley ως Joe Goldberg στα νέα επεισόδια You. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Οι θεατές βρίσκουν τον Goldberg να ψάχνει ό,τι μπορεί για τον Montrose, να είναι στο κυνήγι για να τον κάνει να βγει από την κρυφώνα του.

Το έβδομο επεισόδιο βλέπει τον Montrose να λέει στον Goldberg ότι πρέπει να σκοτώσει τον πατέρα της Kate, Tom Lockwood (μια φιγούρα Bill Gates/Elon Musk η οποία περιγράφεται ως το πιο ισχυρό άτομο στον κόσμο. Ο Montrose υπόσχεται να αφήσει ήσυχο τον Joe αν τηρήσει το σχέδιο. Ο Montrose έχει επίσης απαγάγει τη Marienne και δεν θα του πει πού είναι. Ο Γκόλντμπεργκ επιχειρεί να σκοτώσει τον Λόκγουντ, αλλά ο Λόκγουντ λέει στη συνέχεια στον Τζο πού κρύβεται ο Μόντροουζ αφού έχει εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο. Ο Joe πηγαίνει εκεί, βρίσκει τον Montrose και τον στραγγαλίζει για να μάθει πού κρύβει τη Marienne. Μάλιστα τον στραγγαλίζει ενώ είναι δεμένος σε μια καρέκλα, ρωτώντας τον: «Πού είναι η Μαριέν;» αλλά ο Montrose λέει ότι δεν ξέρει.

image 1 18

Ο Ed Speleers ως Rhys και ο Penn Badgley ως Joe Goldberg Courtesy of Netflix © 2023

Σε μια κρίση οργής, ο Γκόλντμπεργκ συνεχίζει να πνίγει τον Μόντροουζ μέχρι το σώμα του να χαλαρώσει και να πεθάνει. Στη συνέχεια, ένας δεύτερος Montrose εμφανίζεται πίσω του με ένα κοστούμι, δείχνοντας ότι ο κακός Montrose στο κεφάλι του ήταν αποκύημα της φαντασίας του.

Η Νάντια αρχίζει να χαζεύει το διαμέρισμα του Τζο όταν αυτός έχει φύγει και ανακαλύπτει το πραγματικό του όνομα όταν ο φίλος της, Έντουαρντ – γιος εκδότη εφημερίδας – της στέλνει τις αληθινές φωτογραφίες του Τζο που βρέθηκαν σε ένα εστιατόριο. Πηγαίνει στο εστιατόριο και ψάχνει τριγύρω για να βρει μια είσοδο σε ένα υπόγειο, όπου βρίσκει τη Μαριέν στο περίφημο γυάλινο κλουβί.

image 1 17

Ο Lukas Gage ως Adam, η Tilly Keeper ως Lady Phoebe in episode 407 of You. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Το όγδοο επεισόδιο αποκαλύπτει ότι ο Τζο ήταν στην πραγματικότητα αυτός που απήγαγε τη Μαριέν και την έβαλε στο κλουβί. Η Νάντια αποκτά εμμονή με την απελευθέρωση της Μαριέν, αλλά ξέρει ότι η απόδραση της θα είναι αδύνατη. Εντάξει…ας μην αποκαλύψουμε όλη την ιστορία!

image 1 16

Ο Lukas Gage, Cr. Courtesy of Netflix © 2023


Διαβάστε επίσης: