Από EW Staff
10 Φεβρουαρίου, 2023 @ 09:36
IMG 1415 You. Penn Badgley as Joe Goldberg in episode 402 of You. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

IMG 1417

“You”: Το ψυχολογικό θρίλερ που ακολουθεί τον δολοφονικό ρομαντικό άντρα Joe Goldberg (Penn Badgley) καθώς αναζητά αγάπη (και αφήνει ίχνη από αίμα… στην διαδικασία) επέστρεψε για την 4η σεζόν από χθες στο Netflix. Η νέα συλλογή επεισοδίων θα προβληθεί σε δύο μέρη, το δεύτερο από τα οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στον γίγαντα του streaming στις 9 Μαρτίου.

Μαζί με τον Badgley στη νέα σεζόν – που μεταφέρει την ιστορία του στο Λονδίνο – είναι οι Charlotte Ritchie, Stephen Hagan, Lukas Gage, Tilly Keeper, Ben Wiggins, Amy-Leigh Hickman, Ed Speleers και η Tati Gabrielle, η οποία επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Marienne Bellamy.

Έχει περάσει ενάμιση χρόνος από την πρεμιέρα της 3ης σεζόν και το buzz πίσω από αυτά τα νέα επεισόδια είναι υψηλό.

Κάποιοι κριτικοί ήδη έγραψαν ότι τα φρέσκα επεισόδια δίνουν νέα πνοή σε αυτό το δολοφονικό…ερωτικό δράμα χάρη στην αλλαγή τοποθεσίας και ένα σχεδόν εντελώς νέο cast. Πάντως η μοναδική απαίτηση του διάσημου πλέον ηθοποιού ο οποίος έχει γυναίκα και παιδί ήταν ο νέος κύκλος να έχει λιγότερο…σεξ. Οι παραγωγοί του έκαναν το χατήρι αντισταθμίζοντας το σενάριο…με περισσότερο αίμα!

IMG 2947

H διαφήμιση του You στην Sunset Blvd στο West Hollywood!


Διαβάστε επίσης: