Η πρεμιέρα της νέας σεζόν έχει οριστεί για τις 7 Νοεμβρίου.

Από EW Staff
16 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 21:00
YELLOWSTONE Piper Perabo

Η τέταρτη σεζόν του Yellowstone θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου στο Paramount Network και το Entertainment Weekly εξασφάλισε την πρώτη αποκλειστική φωτογραφία της ηθοποιού Piper Perabo (The Big Leap, Covert Affairs).

Η Perabo θα υποδυθεί την ακτιβίστρια Summer Higgins, που διαμαρτύρεται για τη βιομηχανική γεωργία στη Μοντάνα και έρχεται σε σύγκρουση με κάποιον από την οικογένεια Dutton. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι ζωές του πατριάρχη/κτηνοτρόφου John Dutton (Kevin Costner), της κόρης Beth (Kelly Reilly) και του γιου Kayce (Luke Grimes) βρίσκονται σε πολύ λεπτό σημείο, μετά το cliffhanger του τρίτου κύκλου.  

“Όταν ο John Dutton ή ο Rip [Cole Hauser] θέλουν να ξεφορτωθούν τους ανθρώπους, μιλούν για να τους μεταφέρουν στο σιδηροδρομικό σταθμό”, λέει ο Perabo στο EW. «Δεν θέλω να με οδηγήσουν στο σιδηροδρομικό σταθμό!».

Στη νέα σεζόν θα δούμε επίσης την Jacki Weaver (Silver Linings Playbook, Birdbox) στον ρόλο της Caroline Warner, που είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Market Equities. Η Kathryn Kelly (Nashville, Dolly Parton’s Heartstrings) θα παίξει την Emily, μία κτηνίατρο που ξεκινάει σχέση έναν τον νέο καουμπόη και τέλος, ο Finn Little, (Storm Boy, Angel of Mine) θα έχει τον ρόλο του Carter, ένα μικρό αγόρι που θυμίζει τον νεαρό Rip.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: