Θα βασιστεί στο παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο "Silo" του Hugh Howey.

Από EW Staff
20 Αυγούστου, 2021 @ 11:15

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Tim Robbins (Mystic River, The Shawshank Redemption, Castle Rock) ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει με τη Rebecca Ferguson (Dune, Mission: Impossible, Doctor Sleep) στη νέα σειρά του Apple TV+ με τίτλο Wool, που θα βασίζεται στην κορυφαία σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας “Silo“, του συγγραφέα Hugh Howey.

Από τον εκτελεστικό παραγωγό και showrunner Graham Yost (Justified, The Americans), το Wool «εκτυλίσσεται σε ένα ερειπωμένο και τοξικό μέλλον, όπου υπάρχει μια κοινότητα που ζει σε μια γιγάντια αποθήκη. Εκεί, άνδρες και γυναίκες ζουν σε μια κοινωνία γεμάτη κανονισμούς που πιστεύουν ότι προορίζονται να τους προστατεύσουν».

Η Ferguson θα υποδυθεί την Juliette που εργάζεται ως μηχανικός, ενώ ο Robbins θα παίξει τον υπεύθυνο πληροφορικής του σιλό, Bernard.

Η σειρά Wool παράγεται από την AMC Studios. Η Ferguson θα συμμετέχει και ως εκτελεστική παραγωγός, μαζί με τον Morten Tyldum (Defending Jacob, The Imitation Game) που θα σκηνοθετήσει τη σειρά.

Η επίσημη σύνοψη του βιβλίου Wool, αναφέρει:

Ένα αχανές υπόγειο σιλό έχει γίνει το ύστατο καταφύγιο μιας μικρής κοινότητας ανθρώπων, των μοναδικών επιζώντων μιας μυστηριώδους καταστροφής, που έχει μετατρέψει ολόκληρη τη Γη σε οικολογική κόλαση. Οι κάτοικοι του υπόγειου οικισμού έχουν θεσπίσει απαράβατους νόμους που εξασφαλίζουν την επιβίωση του κοινωνικού συνόλου, μέχρι την ημέρα που ο σερίφης του σιλό παραβιάζει το μεγαλύτερο ταμπού απ’ όλα: αποφασίζει να βγει έξω, στην επιφάνεια του κατεστραμμένου πλανήτη…
Η μοιραία αυτή πράξη φέρνει στο φως ερωτήματα που κανείς μέχρι τότε δεν είχε διανοηθεί να θέσει: 
– Τι υπάρχει στ’ αλήθεια εκεί έξω; 
– Ποιος δημιούργησε το σιλό; 
– Ποιες είναι οι πραγματικές αιτίες για τους δρακόντειους νόμους που διέπουν τη μικροσκοπική κοινότητα; 
Η Τζουλς Νίκολς, η νέα σερίφης, αναλαμβάνει να ξετυλίξει το κουβάρι των σκοτεινών μυστικών και να αντιμετωπίσει την τρομακτική αλήθεια.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: