Η τραγουδίστρια έχει μάθει να αγαπάει τον εαυτό της και θεωρεί πως είναι "ένας όμορφος άνθρωπος, που απλά χρειάζεται τον χρόνο του".

Από EW Staff
04 Αυγούστου, 2021 @ 13:40

H Willow Smith έχει αποδείξει πολλές φορές πως πάνω από τις επιτυχίες και τη δόξα βάζει πάντα τον εαυτό της.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο podcast ‘The Yungblud’ του BBC, η Willow Smith ερωτήθηκε για το πώς είναι η ψυχική της υγεία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ με τίτλο Lately I Feel Everything και αν τελικά το να μοιράζεται τη μουσική της είναι θεραπεία ή κατάρα και θεραπεία.

“Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Για πολύ καιρό είχα φόβο μέσα μου ότι δεν θα έπρεπε να έχω κάνει κάτι. Ήμουν τρομερά ανασφαλής στο παρελθόν για την καριέρα μου στην μουσική. Δεν ένιωθα προστατευμένη, γεγονός που με έκανε να θέλω να φύγω από τη μουσική βιομηχανία. Και μετά επέλεξα να γυρίσω ξανά, οπότε νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον, που έχω μέσα μου όλες αυτές τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα και ήρθαν ξανά στην επιφάνεια”, είπε η τραγουδίστρια.

Όπως εξήγησε αργότερα, έχει μία ανάμνηση από την εμφάνισή της στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, που πραγματικά είναι επώδυνη για εκείνη. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ήταν κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο τραγούδι “Whip My Hair”, το 2010.

“Έκανα την εμφάνισή μου στον Jimmy Fallon και σε μία στιγμή θυμήθηκα κάτι από όταν ήμουν 9 ή 10 και ξαφνικά έπαθα κρίση άγχους πάνω στο σετ. Και ένιωθα ότι όλοι με είχαν καταλάβει και με κοιτούσαν, όμως τελικά, κανείς τους δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Νόμιζαν ότι απλά ήμουν οργισμένη. Και τώρα το θυμάμαι πιο καθαρά και καταλαβαίνω απόλυτα τι ήταν. Και κάθε φορά, που το παθαίνω πλέον, απλά χρειάζομαι τον χρόνο μου”, ανέφερε η Willow Smith.

Βέβαια, το να πάρει τον χρόνο της για εκείνη είναι να πατήσει παύση σε όλα. “Χρειάζομαι λίγη ψυχοθεραπεία νομίζω. Χρειάζομαι να αποστασιοποιώ κάπως τον εαυτό μου από την κατάσταση και να σκεφτώ ότι δεν είμαι πια 9 χρονών, αλλά είμαι μία ώριμη γυναίκα. Οπότε, για αυτό πρέπει να εκπαιδεύσω λίγο την σκέψη μου. Η ψυχική μου υγεία είναι σε ένα πολύ ευαίσθητο στάδιο, αλλά νομίζω πως είναι ένα στάδιο, που σε βοηθάει να ωριμάσεις με έναν καταπληκτικό τρόπο”, συνέχισε.

Κλείνοντας, η Willow Smith τόνισε πως μεγαλώνοντας είναι σημαντικό να θυμίζεις στον εαυτό σου ότι “είσαι ένας όμορφος άνθρωπος, που απλά χρειάζεται τον χρόνο του και όχι να τον τιμωρείς συνεχώς”.

Διαβάστε επίσης: