Από EW Staff
19 Νοεμβρίου, 2022 @ 20:28
IMG 0402

Ο μέχρι πρότινος δημοφιλής και αναντίρρητα ταλαντούχος ηθοποιός  επιστρέφει με την ταινία «Emancipation» [«Απελευθέρωση»] σε σκηνοθεσία Antoine Fuqua. Η Apple, εταιρεία διανομής της ταινίας, έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ και η μεταμόρφωση του Smith είναι συγκλονιστική.

Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από τη συναρπαστική αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που θα έκανε τα πάντα για την οικογένειά του και για την ελευθερία. Όταν ο Πίτερ, ένας σκλάβος, ρισκάρει τη ζωή του για να δραπετεύσει και να επιστρέψει στην οικογένειά του, ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι αγάπης και σθένους.

IMG 0403

Όπως παραδέχεται ο Will Smith τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά σωματικά, διανοητικά και ψυχολογικά, όχι μόνο για εκέινον αλλά για όλους όσοι συμμετείχαν στην παραγωγή γι αυτό υπήρχε πνευματικός, αλλά και ειδικοί ψυχικής υγείας στο set.  Παρόλη την πίεση δεν άλλαζε με τίποτε τα ρόλο αυτό που τον έκανε να συνειδητοποιήσει πως η κόλαση και ο παράδεισος έχουν να κάνουν με τη συνείδησή μας. “Με εξέλιξε ως άνθρωπο και με βοήθησε να δείχνω περισσότερη κατανόηση”, δήλωσε ο ίδιος.

Το «Emancipation»  θα βγει σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 2 Δεκεμβρίου και θα ακολουθήσει το  Apple TV+ στις 9 Δεκεμβρίου.

IMG 0402 1

Διαβάστε επίσης: