Μα ποιος τη σκότωσε τελικά;

Από EW Staff
29 Μαρτίου, 2021 @ 15:24

H τηλεοπτική σειρά μυστηρίου του Netflix, Who Killed Sara?, (Ποιος Σκότωσε τη Σάρα;) όπως φαίνεται σάρωσε στην πλατφόρμα και ανανεώθηκε πέντε ημέρες μετά την προβολή της πρώτης σεζόν. 

Ο νέος κύκλος δε, θα προβληθεί στις 19 Μαΐου του 2021 κι ελπίζουμε να μας δοθούν ακόμα περισσότερες απαντήσεις για όσα συνέβησαν στα γεγονότα της πρώτης σεζόν.

Πρόκειται για μια σειρά με μπόλικο μυστήριο, αρκετές έως πολλές σκηνές σεξ και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. 

Δημιουργός είναι ο José Ignacio Valenzuela, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων οι La Hija Pródiga, Dama y Obrero, Marea Brava και Amor a domicilio.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους ηθοποιούς Diana Mercado Armenta και Juan Carlos Remolina, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τρίτη σεζόν εφόσον όλα πάνε καλά.

Στην υπόθεση του Who Killed Sara?, ο Άλεξ απελευθερώνεται μετά από 18 χρόνια φυλάκισης, καταδικασμένος για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Το μόνο που θέλει βγαίνοντας είναι να πάρει εκδίκηση από τον Ροδόλφο Λαζκάνο, τον υπαίτιο για τον θάνατο για τον οποίο καταδικάστηκε. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ο Άλεξ αναπτύσσει μια συναισθηματική σχέση με τη μικρότερη κόρη του Λαζκάνο και ανακαλύπτει ότι ο Ροδόλφο είναι αθώος και ότι κάποιος άλλος, που κατάφερε επιδέξια να μείνει κρυμμένος, υπήρξε η αιτία για την ατίμωσή του.

Διαβάστε επίσης: