Από EW Staff
11 Δεκεμβρίου, 2022 @ 11:09
IMG 0676 The White Lotus Season 2 - To λαμπερό cast: Meghann Fahy, Theo James, Aubrey Plaza, Will Sharpe cr: Fabio Lovino/HBO

IMG 0674

Αν κάτι μάθαμε από την πρώτη σεζόν του White Lotus είναι πως οι διακοπές σε πανάκριβα, εξωτικά θέρετρα ενίοτε αποδεικνύονται ολέθριες! Η 2η σεζόν δεν μας απογοήτευσε καθόλου χαρίζοντας μας σασπένς, αγωνία, γέλιο αλλά και ίντριγκα. Και τώρα που έφτασε πλέον το φινάλε στις 11 Δεκεμβρίου θα μάθουμε επιτέλους την ταυτότητα του νεκρού σώματος που είδαμε στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου.

Η μόνη που σίγουρα ξέρουμε πως παραμένει ζωντανή είναι η Daphne (Meghann Fahy) αφού εκείνη είναι που βρίσκει το πτώμα. Ας δούμε ποιοι μπορεί να μην «περάσουν» στην επόμενη πίστα του μεγάλου φινάλε.

IMG 0678

Πόσο δίνετε η Tanya να σκότωσε, πριν την φάνε εκείνοι, τόσο τον σύζυγό της Greg όσο και τον εραστή του προ 30ετίας Quentin και έτσι να έμεινε για πάντα η ζωντανή, πλούσια και θλιμμένη χήρα; Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Βέβαια εξίσου πιθανό είναι η Tanya και η Portia να είναι τελικά τα πτώματα και ο Greg με τον Quentin να ξαναζούν τον έρωτά τους αυτή τη φορά έχοντας και πολλά χρήματα.

Φαβορί για πτώματα είναι επίσης και οι Lucia και Mia καθώς έχουν εξοργίσει κάποιους άντρες που πολύ θα ήθελαν να τους κλείσουν τα στόματα μια και καλή προτού εκείνες, ανοίγοντάς το και προδίδοντας τις απιστίες τους, τους κλείσουν τα σπίτια.

IMG 0675

Courtesy of HBO Tom Hollander, Jennifer Coolidge HBO The White Lotus Season 2

Βέβαια μπορεί να γίνει και το αδιανόητο και οι έκρηκτικοι σύζυγοι Cameron και Ethan να πλακώθηκαν στο ξύλο και ένας από τους δύο να πνίγηκε; Με την ζυγαριά να κλείνει περισσότερο προς τον Cameron που τον υποδύεται ο ελληνικής καταγωγής Theo James και η υπερσεξουαλικότητα δεν γνωρίζει όρια ενώ εκτός από τον Ethan που είναι εξω φρενών μαζί του είναι και η Lucia που δεν την πλήρωσε ποτέ για τις “υπηρεσίες” της.

Μπορεί βέβαια να πρόκειται και για θάνατο από ατύχημα, όπως συνέβη στην πρώτη σεζόν, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις με αυτή τη σειρά, ας πέσουν στοιχήματα για κάθε πιθανό… πτώμα.


H κοσμοπολίτικη σειρά κατέκτησε κοινό και κριτικούς κατακτώντας τρομακτική τηλεθέαση για το ΗΒΟ.

Διαβάστε επίσης: