Λίγο έμεινε για την επιστροφή της σειράς, αλλά δεν είναι το μόνο ευχάριστο.

Από EW Staff
14 Αυγούστου, 2021 @ 08:00

Πριν μερικές εβδομάδες το FX κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς What We Do in the Shadows και πλέον έχουμε διαθέσιμο και το επίσημο trailer.

Ωστόσο, οι θαυμαστές έχουν έναν παραπάνω λόγο να χαίρονται, αφού το δίκτυο έχει ανανεώσει από τώρα τη σειρά και για τέταρτη σεζόν!

To What We Do in the Shadows αφηγείται σε μισάωρα επεισόδια τις περιπέτειες μιας παρέας βαμπίρ που συγκατοικούν στη Νέα Υόρκη και αντιμετωπίζουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τα προβλήματα κάθε σύγχρονου ανθρώπου.

Μετά το συγκλονιστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν, οι συγκάτοικοι στον νέο κύκλο θα βρεθούν στον απόλυτο πανικό αφού δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον Guillermo, μετά την ανακάλυψη ότι σκοτώνει βαμπίρ.

Στην καινούρια σεζόν, η παρέα των βαμπίρ θα αποκτήσει ένα νέο επίπεδο ενέργειας και θα συναντήσουν το βαμπίρ από το οποίο ξεκίνησαν όλα. Επιπλέον, ο Colin Robinson γίνεται 100 και ο Nandor έρχεται αντιμέτωπος με τη δική του κρίση αιώνιας ζωής, προσπαθώντας να δώσει στα χρόνια του περισσότερο νόημα. Θα βρει τελικά την αγάπη ή προορίζεται να είναι ένα αθάνατος πτυχιούχος με 37 πρώην συζύγους;

Το καστ αποτελείται από τους ηθοποιούς Κayvan Novak (Danger Mouse), Matt Berry (The IT Crowd), Natasia Demetriou (Year Friends) και Harvey Guillen (The Thundermans, The Internship).

Η σειρά θα επιστρέψει με την τρίτη σεζόν στις 2 Σεπτεμβρίου και οι τίτλοι των δύο πρώτων επεισοδίων θα είναι “The Prisoner” και “The Cloak of Duplication”. 

Ακολουθεί το trailer:

https://twitter.com/theshadowsfx/status/1426208171685777411?s=20

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: