Η παρέα των βαμπίρ σε νέες προκλήσεις και περιπέτειες.

Από EW Staff
15 Ιουλίου, 2021 @ 13:36

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς What We Do in the Shadows, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο φιλμ του 2014 των Taika Waititi και Jemaine Clement.

Η σειρά αφηγείται σε μισάωρα επεισόδια τις περιπέτειες μιας παρέας βαμπίρ που συγκατοικούν στη Νέα Υόρκη και αντιμετωπίζουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τα προβλήματα κάθε σύγχρονου ανθρώπου.

Μετά το συγκλονιστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν, οι συγκάτοικοι στον νέο κύκλο θα βρεθούν στον απόλυτο πανικό αφού δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον Guillermo, μετά την ανακάλυψη ότι σκοτώνει βαμπίρ.

What We Do in the Shadows-3

Στην τρίτη σεζόν, η παρέα των βαμπίρ θα αποκτήσει ένα νέο επίπεδο ενέργειας και θα συναντήσουν το βαμπίρ από το οποίο ξεκίνησαν όλα.

Επιπλέον, ο Colin Robinson γίνεται 100 και ο Nandor έρχεται αντιμέτωπος με τη δική του κρίση αιώνιας ζωής, προσπαθώντας να δώσει στα χρόνια του περισσότερο νόημα. Θα βρει τελικά την αγάπη ή προορίζεται να είναι ένα αθάνατος πτυχιούχος με 37 πρώην συζύγους;

Το καστ αποτελείται από τους ηθοποιούς Κayvan Novak (Danger Mouse), Matt Berry (The IT Crowd), Natasia Demetriou (Year Friends) και Harvey Guillen (The Thundermans, The Internship).

Διαβάστε επίσης: