Η ιστορία της οικογένειας Άνταμς ζωντανεύει ξανά και επικεντρώνεται στη Wednesday.

Από EW Staff
11 Αυγούστου, 2021 @ 08:47

Ο Luis Guzmán είναι κι επίσημα μέλος του καστ της επερχόμενης σειράς του Netflix, Wednesday, που πραγματεύεται την ιστορία της οικογένειας Άνταμς.

Η πρώτη ταινία των Addams κυκλοφόρησε το 1991 με πρωταγωνιστές τον John Astin και τη Raul Julia. Έπειτα, ακολούθησε το 1998 η νέα ταινία τους, με πρωταγωνιστή τον Tim Curry.

Η τηλεοπτική σειρά Wednesday θα σκηνοθετηθεί από τον Tim Burton, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο σκηνοθέτης ασχολείται με το εν λόγω project. Στο παρελθόν, είχε προσπαθήσει ξανά τόσο να γράψει το σενάριο, όσο και να σκηνοθετήσει την ταινία των Addams για την εταιρεία παραγωγής Illumination Entertainment, όμως τρία χρόνια μετά, ενώ όλοι περίμεναν την κυκλοφορία, το project ακυρώθηκε.

Η σειρά οκτώ επεισοδίων, θα είναι βασισμένη στο μυστήριο, που κρύβεται πίσω από τη διάσημη οικογένεια και πιο συγκεκριμένα στον χαρακτήρα της Wednesday: “Θα δείξει την προσπάθεια της Wednesday Addams να ανταπεξέλθει στις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Nevermore, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ελέγξει την ψυχική της δυσκολία. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να εμποδίσει μία τερατώδη δύναμη, η οποία τρομοκρατεί την πόλη και να λύσει το μυστήριο, με το οποίο είναι δεμένοι οι γονείς της εδώ και 25 χρόνια. Όλα αυτά, ενώ η ίδια προσπαθεί να χτίσει τη σχέση της με το διαφορετικό και παράξενο μαθητικό της σώμα“, γράφει η περιγραφή.

Η σειρά θα είναι βασισμένη στους χαρακτήρες, που δημιούργησε ο Charles Addams το 1938. Το σενάριο υπογράφουν οι Al Gough και Miles Millar. Στον ρόλο της Wednesday πρωταγωνιστεί η Jenna Ortega.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: