Οι δυο καταξιωμένοι μουσικοί έχουν γράψει πρόσφατα άλλα δύο κομμάτια.

Από EW Staff
30 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 16:10

Οι βετεράνοι μουσικοί John Mellencamp και Bruce Springsteen συνεργάστηκαν σε ένα νέο κομμάτι με τίτλο “Wasted Days”, το οποίο είναι το πρώτο single από το καινούριο άλμπουμ του πρώτου.

Το εμπνευσμένο από την country-rock τραγούδι, στο οποίο οι δυο θρυλικοί μουσικοί μοιράζονται από κοινού τα φωνητικά, διαθέτει ένα αίσθημα νοσταλγίας και ζεστασιάς, χάρη στην εκλεκτική σύμπραξη πολλών μουσικών οργάνων, όπως μαντολίνο, ακορντεόν, ντραμς, μπάσο, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα. Μπορείτε να το διαπιστώσετε ακούγοντας το τραγούδι στο βίντεο παρακάτω.

Για μήνες υπήρχαν φήμες πως οι δυο τους θα άρχιζαν μια συνεργασία, όταν τον Απρίλιο ο φακός τους συνέλαβε να γευματίζουν μαζί. Ο Mellencamp επιβεβαίωσε τη συνεργασία αυτή ένα μήνα μετά, λέγοντας ότι “ο Bruce θα παίξει κιθάρα και θα ερμηνεύσει στο νέο δίσκο μου”.

Το άτιτλο ακόμα άλμπουμ του Mellencamp θα είναι το 25ο στην καριέρα του και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Νωρίτερα, είχε αποκαλύψει ένα ακόμα κομμάτι του, με τίτλο “I Always Lie to Strangers”, ενώ άφησε να υπονοηθεί πως θα επιστρέψει στις περιοδείες με το καλό την επόμενη χρονιά.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: