Μια βρετανική σειρά που μας κερδίζει από το πρώτο επεισόδιο.

Από EW Staff
19 Ιανουαρίου, 2022 @ 19:12
ALL CREATURES

Όπως λένε αρκετοί, το να βλέπεις Ted Lasso ήταν σαν να παίρνεις μια ζεστή αγκαλιά κάθε εβδομάδα για μισή ώρα. Το να έχεις μια μισή ώρα ευχάριστης απόδρασης αυτές τις μέρες δεν είναι και τόσο κακό. Αλλά όταν τελείωσε η 2η σεζόν του Ted Lasso τον Δεκέμβριο, δεν υπήρχε τίποτα στο Apple TV — ή οπουδήποτε αλλού — για να αναπληρώσει αυτή την απουσία.

Έτσι λοιπόν, βρήκαμε τη νέα σειρά που θα μας κρατήσει. Η σειρά, λέγεται «All Creatures Great and Small» . Πρόκειται για μία μίνι νέα σειρά εποχής.

H σειρά του James Herriot “All Creatures Great and Small“, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1970 και διασκευάστηκαν για την τηλεόραση από το 1978 ως το 1990, επέστρεψαν στην τηλεόραση με ένα πολλά υποσχόμενο remake.

Η υπόθεση:

Οι ιστορίες του Herriot, που αφηγούνται με χιουμοριστικό τρόπο τις περιπέτειες ενός νεαρού κτηνιάτρου στη βρετανική επαρχία τη δεκαετία του 1930, διασκευάστηκαν για το PBS με τους Matthew Lewis (Harry Potter, Ripper Street), Nicholas Ralph, Callum Woodhouse (The Durrells), Samuel West (Mr Selfridge), Anna Madeley (Patrick Melrose) και Rachel Shenton (White Gold). Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο καστ της σειράς εποχής είναι αυτή της Diana Rigg, την οποία λατρέψαμε – μεταξύ άλλων – στο Game Of Thrones, στο ρόλο της Olenna Tyrell.

Όπως με τις σκηνές ποδοσφαίρου στο Ted Lasso και το ποδόσφαιρο στο Friday Night Lights (άλλο ένα από τα αγαπημένα μου τηλεοπτικά σόου), η κτηνιατρική πτυχή του All Things Great and Small είναι απλώς το μέσο μέσω του οποίου η σειρά εξερευνά τις διαπροσωπικές σχέσεις των χαρακτήρων.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: