Από EW Staff
23 Ιουνίου, 2021 @ 12:50

O Vin Diesel υποδύεται τον Dominic Toretto της δημοφιλούς σειράς ταινιών Fast & Furious τα τελευταία 20 χρόνια, οπότε προφανώς και θα ήταν απαιτητικός στην οντισιόν για την επιλογή του ηθοποιού που θα υποδυόταν τον αδερφό του.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός κατά την εμφάνισή του στο show της Kelly Clarkson, ήταν η πιο δύσκολη οντισιόν που έχει παρακολουθήσει, καθώς του δημιουργούσε πολύ άγχος. “Η ιδέα του να εμφανιστεί ο αδερφός μου ήταν πολύ ωραία στο σενάριο, όμως όταν ήρθε η ώρα για το καστ, ένιωσα πολύ αγχωμένος. Ποιον θα μπορούσες να επιλέξεις για αδερφό του Dom, που είναι στο παιχνίδι 20 χρόνια; Το κοινό ξέρει καλά την ιστορία μας”, ανέφερε. 

Αυτά βέβαια, ίσχυαν μέχρι να εμφανιστεί στο καστ ο John Cena. Όπως είπε, ο Vin Diesel, όταν ήρθε στην οντισιόν, ο ηθοποιός ένιωσε κατευθείαν σαν να τον είχε στείλει μπροστά του ο αδικοχαμένος φίλος και συμπρωταγωνιστής του, Paul Walker. “Μπαίνει ξαφνικά μέσα και εκείνη την στιγμή ήταν όλα τόσο ‘μαγικά'”, ανέφερε ο ηθοποιός. 

Όπως εξήγησε επίσης, ενσωματώθηκε κατευθείαν στην οικογένεια του F&F. Όλο το καστ έχει αναπτύξει μία πολύ δεμένη σχέση, καθώς δουλεύουν μαζί τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και τα παιδιά του Vin Diesel έχουν “μία ξεχωριστή σχέση” με τους σκηνοθέτες και το πλήρωμα του franchise. 

Διαβάστε επίσης: