Από EW Staff
07 Ιουνίου, 2021 @ 19:49

Oι φαν του κορυφαίου Vikings ανυπομονούν για τη νέα σειρά Vikings: Valhalla, την οποία ετοίμασε και πάλι ο Michael Hirst σε συνεργασία με τον Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive) και το Netflix κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τα γυρίσματα για να μας βάλει από τώρα στο κλίμα.

Η καινούργια σειρά, η ημερομηνία της οποίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από το δίκτυο, θα επικεντρωθεί στις περιπέτειες των πιο διάσημων Βίκινγκς και θα δούμε τις ιστορίες των Leif Erikson, Freydis, Harald Harada αλλά και του Νορμανδού Βασιλιά William the Conqueror.

Αναφορικά με τους πρωταγωνιστές του Vikings: Valhalla, το Netflix έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό τα ονόματα των ηθοποιών αλλά και τους ρόλους που θα υποδυθούν:

Vikings: Valhalla

SAM CORLETT ως LEIF ERIKSSON
Ο Leif προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια με παλαιές ειδωλολατρικές πεποιθήσεις. Είναι ένας ατρόμητος ναυτικός και σκληρός άντρας που εισέρχεται στον κόσμο των Βίκινγκ.

FRIDA GUSTAVSSON ως FREYDIS ERIKSDOTTER
Η Freydis έχει έντονη προσωπικότητα και βαθιά πίστη στους παλιούς θεούς. Όπως ο αδερφός της, Leif, πάει στο Kattegat ως ξένη, αλλά σύντομα εμπνέει τους υπόλοιπους.

LEO SUTER ως HARALD SIGURDSSON
Γεννημένος στην αριστοκρατία των Βίκινγκ, ο Χάραλντ είναι ένας από τους τελευταίους στρατιώτες. Χαρισματικός, φιλόδοξος και όμορφος, είναι σε θέση να ενώσει και τους πιστούς του Odin και τους Χριστιανούς.

BRADLEY FREEGARD ως ΒΑΣΙΛΙΑΣ CANUTE
Ο Βασιλιάς της Δανίας. Ένας σοφός και αδίστακτος ηγέτης των Βίκινγκ. Κρατά τους φίλους του κοντά και τους εχθρούς ακόμα πιο κοντά. Οι φιλοδοξίες του θα διαμορφώσουν την πορεία της ιστορίας τον 11ο αιώνα και θα αποτελέσει καθοριστικό πρόσωπο της εποχής.

JÓHANNES JÓHANNESSON ως OLAF HARALDSON
Ο Olaf είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Harald. Είναι ογκώδης, εξαιρετικά φιλόδοξος και Χριστιανός της Παλαιάς Διαθήκης.

ASBJØRN KROGH NISSEN ως JARL KÅRE
Ο Jarl Kåre αποτελεί την κύρια απειλή στους παλιούς, παγανιστικούς τρόπους.

LAURA BERLIN ως EMMA OF NORMANDY
Η νεαρή, έξυπνη και φιλόδοξη Emma της Νορμανδίας είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στην Ευρώπη.

DAVID OAKES ως EARL GODWIN
Σύμβουλος του Βασιλιά της Αγγλίας, ο Earl χρησιμοποιεί τους δόλιους τρόπους του για να γίνεται το δικό του.

CAROLINE HENDERSON ως JARL HAAKON
Μια δυνατή πολεμίστρια με ηγετικές ικανότητες, η Haakon κυβερνά το Kattegat με σταθερότητα.

POLLYANNA McINTOSH ως ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ÆLFGIFU
Η βασίλισσα Ælfgifu της Δανίας χρησιμοποιεί γοητεία και δόλο της σε μεγάλο βαθμό, καθώς προωθεί τα συμφέροντα της πατρίδα της.

Διαβάστε επίσης: