Από EW Staff
04 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 20:52
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz! Το εντυπωσιακό ζευγάρι στο εξώφυλλο της Vogue του Hong Kong.

Η Victoria Beckham έκανε αναδημοσίευση σε insta story στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία του γιου της Brooklyn από τo εξώφυλλο της Vogue του Hong Kong και φρόντισε να “ξεχάσει” τη νύφη της…

IMG 9235 1

Η Vogue αποθέωσε το ζάμπλουτο ζευγάρι χαρίζοντας τρία διαφορετικά εξώφυλλα! Ένα κοινό και δύο ξεχωριστά.

Συγκεκριμένα στην αναδημοσίευση που έκανε και πυροδότησε τις φήμες για ανελέητη κόντρα με τη νύφη της δίνει συγχαρητήρια στον γιο της για την κοινή του συνέντευξη στη Vogue με τη σύζυγό του Nicola Peltz, αλλά αποφεύγει να αναφέρει τη νύφη της.

Επίσης ενώ έσπευσε να κάνει like σε φωτογραφία που ποζάρει ο γιος της μόνος του, άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση με το κοινό εξώφυλλο Brooklyn και Nicola!

IMG 9238 2

H δισεκατομμυριούχος Nicola Peltz ποζάρει με αέρα τοπ μόντελ στο εξώφυλλο της Vogue Hong Kong.

Κάτι τέτοια είναι που πυροδοτούν τις φήμες που θέλουν πεθερά και νύφη όχι απλά να μην μιλιούνται αλλά να έχουν απίστευτη αντιπάθεια η μία για την άλλη. Από τη μία η Nicola δεν φόρεσε νυφικό του οίκου μόδας της πεθεράς και από την άλλη η πεθερά κλέβει την παράσταση όπου βρίσκεται η νύφη…

IMG 9237 2

Ο 23χρονος Brooklyn σε μια μοιραία λήψη για την έκδοση της Vogue Hong Kong.

Στη μέση βρίσκεται ο γιός Brooklyn ο οποίος τη μία μέρα κάνει καριέρα φωτογραφίας, την άλλη μοντέλου…αλλά στην ουσία κάνει τον διαιτητή ανάμεσα σε πεθερά και νύφη!

IMG 9239

H “κακιά πεθερά” Victoria Beckham σε ένα υπέροχο εξώφυλλο της Vogue Korea.

IMG 9241 2

Από τα πιο ωραία εξώφυλλα του περιζήτητου ζευγαριού για την γαλλική έκδοση της Vogue!

Διαβάστε επίσης: