Και έχει ήδη εκατομμύρια views.

Από EW Staff
10 Μαρτίου, 2022 @ 01:44
star wars2 Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) in Lucasfilm's OBI-WAN KENOBI, exclusively on Disney+. © 2022 Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

“Ο αγώνας τελείωσε. Χάσαμε. Μείνετε κρυμμένοι”, λέει ο Kenobi του Ewan McGregor στην αρχή του τρέιλερ. Αλλά σε ποιον το λέει; Γιατί καθώς ακούγεται αυτή η φράση, βλέπουμε τον σοφό δάσκαλο των Jedi να κοιτάζει στο βάθος ένα νεαρό παιδί… ένα παιδί που υποθέτουμε ότι δεν είναι άλλος από τον Luke Skywalker. Εξάλλου, αυτή είναι η αποστολή του Obi-Wan, να προσέχει το αγόρι, κάτι που φαίνεται να κάνει κυριολεκτικά.

Πριν λίγο κυκλοφόρησε το τρέιλερ της επερχόμενης σειράς του Disney + Obi-Wan Kenobi, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαίου. Και μέσα σε λίγη μόνη ώρα είχε εκατομμύρια views.

Δείτε το εδώ:

To EW μίλησε με τον McGregor και τον Christensen για την επανένωσή τους και το 17χρονο ταξίδι τους στο franchise της σειράς Star Wars. Συζητήσαμε επίσης με την Moses Ingram, τη σκηνοθέτη Deborah Chow, τον σεναριογράφο Joby Harold και την πρόεδρο της Lucasfilm Kathleen Kennedy για τη μεταφορά στην μικρή οθόνη μιας ιστορίας που συμπληρώνει τα κενά του τι συνέβη στα 19 χρόνια μεταξύ των γεγονότων της “Εκδίκησης των Σιθ” και της “Νέας Ελπίδας”. Mείνετε συντονισμένοι στο EW για την συνέντευξη που θα δημοσιευτεί εδώ τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

instafeed

Διαβάστε επίσης: