Στο remake πρωταγωνιστούν οι Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon και Kurtwood Smith.

Από EW Staff
10 Φεβρουαρίου, 2022 @ 15:24
Firestarter2

Στη νέα ταινία- remake το Firestarter του Stephen King, ο Zac Efron και η Sydney Lemmon, υποδύονται τους γονείς Andy και Vicky, οι οποίοι κρύβονται απεγνωσμένοι για περισσότερο από μια δεκαετία, για να μη δει κανένας την κόρη τους Charlie (Ryan Kiera Armstrong), καθώς η μικρή διαθέτει ένα χάρισμα το οποίο θέλει να αξιοποιήσει μία μυστηριώδης ομοσπονδιακή υπηρεσία για τη δημιουργία ενός όπλου μαζικής καταστροφής.

Ο Andy έχει διδάξει στην κόρη του πώς να εκτονώνει τη δύναμή της, η οποία πυροδοτείται από θυμό ή πόνο. Αλλά όταν η Charlie γίνεται 11 ετών, η φωτιά γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ελεγχθεί. Αφού ένα περιστατικό αποκαλύπτει την τοποθεσία της οικογένειας, ένας μυστηριώδης πράκτορας (Michael Greyeyes) αναλαμβάνει για να κυνηγήσει την οικογένεια και να αρπάξει τη μικρή Charlie μια για πάντα.

Firestarter

Είναι ένα εμβληματικό έργο του Stephen King, λέει ο παραγωγός Jason Blum για το πρωτότυπο μυθιστόρημα, το οποίο προηγουμένως είχε προσαρμοστεί το 1984 σε ταινία με πρωταγωνίστρια την 8χρονη Drew Barrymore. “Είναι κάτι που σκεφτόμουν να κάνω εδώ και πολύ καιρό και επιτέλους βρήκα τον κατάλληλο συνδυασμό ανθρώπων για την ταινία. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το βλέπει ο κόσμος».

Το σενάριο της ταινίας είναι του Scott Teems και σκηνοθέτης ο Keith Thomas (έχει σκηνοθετήσει την πολύ πετυχημένη ταινία τρόμου The Vigil).

Firestarter3

“Θα είναι ένα διαφορετικό Firestarter από το Firestarter της δεκαετίας του ’80”, είπε ο Thomas, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, “αλλά και πάλι πολύ πιστό σε αυτό που βλέπω ως τον πυρήνα αυτού του μυθιστορήματος.”

Το καστ του Firestarter περιλαμβάνει επίσης τους Kurtwood Smith, John Beasley και Gloria Reuben.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και θα κάνει είναι διαθέσιμη μόνο στο Peacock από τις 13 Μαίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: