Οι παλιοί και νέοι χαρακτήρες -αναλύουμε κάθε πλάνο.

Από EW Staff
14 Φεβρουαρίου, 2022 @ 14:08
rings of power1 LOTR: The Rings of Power teaser credit prime video

Ο κόσμος έχει αλλάξει. Μπορείτε να το νιώσετε στο νερό. Μπορείτε να το νιώσετε στη γη. Μπορείτε να το μυρίσετε στον αέρα: Το πρώτο teaser για τη σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power έφτασε επιτέλους.

Το Amazon Prime Video έδωσε τα πρώτα πλάνα της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς φαντασίας την Κυριακή κατά τη διάρκεια του Super Bowl, αποκαλύπτοντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή στη Μέση Γη του J.R.R. Tolkien. Η σειρά διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Εποχής του Τόλκιν, μια χρονική περίοδο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” ή του “Χόμπιτ”, μια εποχή που είδε την αρχική άνοδο του Σάουρον στην εξουσία και τη σφυρηλάτηση του Ενός Δαχτυλιδιού.

Οι δημιουργοί της σειράς J.D. Payne και Patrick McKay έχουν περιγράψει το The Rings of Power ως “το μυθιστόρημα που δεν έγραψε ποτέ ο Τόλκιν” και η σειρά θα ακολουθήσει τα σημαντικότερα γεγονότα που περιέγραψε ο συγγραφέας στα παραρτήματα του Lord of the Rings, συμπληρώνοντας παράλληλα τα κενά με νέους χαρακτήρες και ιστορίες. Το teaser δίνει στους θαυμαστές την καλύτερη δυνατή ματιά σε μερικούς από τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σειράς – μερικοί από αυτούς προέρχονται απευθείας από το πρωτότυπο κείμενο του Τόλκιν και άλλοι επινοήθηκαν για τη σειρά. Υπάρχει φυσικά το αρχαίο ξωτικό Galadriel, που υποδύθηκε η Cate Blanchett στην τριλογία του Peter Jackson και στη σειρά θα υποδυθεί η Morfydd Clark. Βλέπουμε επίσης τον νεαρό άρχοντα των ξωτικών Elrond, με τον Robert Aramayo να αναλαμβάνει τον ρόλο από τον Hugo Weaving. (Μπορεί να αναγνωρίσετε τον Aramayo από τον ρόλο του ως νεαρός Ned Stark στο Game of Thrones). Υπάρχουν όμως και νέοι χαρακτήρες: Ο Ismael Cruz Córdova υποδύεται τον Silvan Elf Arondir που κρατάει τόξο και έχει απαγορευμένη ερωτική σχέση με την ανθρώπινη θεραπεύτρια Bronwyn (την οποία υποδύεται η Nazanin Boniadi).

Το teaser του The Rings of Power

Μέχρι την εποχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, πολλοί από τους αρχαίους πολιτισμούς των ξωτικών, των νάνων και των ανθρώπων έχουν καταστραφεί- εδώ, βλέπουμε φευγαλέες αναλαμπές τους σε όλο τους το μεγαλείο. Το teaser ανοίγει σε ένα πανέμορφο λιμάνι, με ένα βασιλικό βουνό να δεσπόζει στο φόντο – ένα λιμάνι που μοιάζει πολύ με το Númenor, το τεράστιο και όμορφο νησί που κατοικείται από ναυτικούς ανθρώπους στη Δεύτερη Εποχή. (Στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο Άραγκορν έχει καταγωγή από το Númenor.) Βλέπουμε και νάνους, τους οποίους υποδύονται ο Owain Arthur και η Sophia Nomvete, και εδώ, ζουν με μεγαλοπρέπεια στην αρχαία πόλη των ορυχείων Khazad-dûm – πιο γνωστή ως Moria.

Όσο για τα χόμπιτ; Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης διαδραματίζονται πολύ πριν από την ύπαρξη των αγαπημένων μας τριχωτών, οπότε μην περιμένετε να δείτε το Σάιρ σύντομα. Όμως η σειρά θα περιλαμβάνει harfoots, μικρά, όντα που προηγήθηκαν των hobbits, και μερικά από τα μέλη του καστ των harfoots της σειράς είναι ο Sir Lenny Henry, η Markella Kavanagh και η Megan Richards.

lotr2

Πολλή πληροφορία δηλαδή για ένα μόνο teaser! Αλλά το υλικό εισάγει επίσης μερικά βασανιστικά ερωτήματα: Βλέπουμε το μέλος του καστ Benjamin Walker ως ένα άγνωστο, ξωτικό – ποιον μπορεί να υποδύεται; Και τι συμβαίνει με αυτή τη μυστηριώδη φιγούρα τυλιγμένη στις φλόγες – ή με τον μετεωρίτη που βλέπουμε να διασχίζει τον ουρανό; Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε όταν το The Lord of the Rings: The Rings of Power κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

instafeed

Διαβάστε επίσης: