Ευχάριστη έκπληξη μετά από τόσες αναβολές.

Από EW Staff
07 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 10:00

Η ταινία “Venom: Let There Be Carnage” έχει αλλάξει πολλές φορές ημερομηνία εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό και η τελευταία που είχε ανακοινωθεί από τη Sony Pictures Entertainment, ήταν η 15η Οκτωβρίου.

Τα νέα όμως είναι ευχάριστα, αφού η εταιρεία έκανε την έκπληξη και θα κυκλοφορήσει τελικά το πολυαναμενόμενο φιλμ, την 1η Οκτωβρίου!

H πρώτη ταινία Venom έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2018 και στην υπόθεση ο Eddie Brock προσπαθεί να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, Carlton Drake. Η συγκεκριμένη εμμονή όμως θα έχει επιπτώσεις τόσο στην καριέρα του ως ρεπόρτερ, όσο και στη σχέση του με τη σύντροφό του, Anne Weying.

Στο δεύτερο μέρος θα επιστρέψουν στους ρόλους τους οι Tom Hardy (Eddie Brock / Venom), Woody Harrelson (Cletus Kasady) και Michelle Williams (Anne Weying).

Ο δε Carnage θα αποκτήσει παρέα, αφού στο πλευρό του θα σταθεί η Shriek, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο Spider-Man Unlimited Volume 1 τον Μάιο του 1993 ως μέρος του “Maximum Carnage”, και δημιουργήθηκε από τους Tom DeFalco, Mike W. Barr, Terry Kavanagh, Ron Lim, Jerry Bingham και Mark Bagle.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Andy Serkis και το σενάριο η Kelly Marcel.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: