Από EW Staff
11 Μαρτίου, 2021 @ 22:55

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Morgan Freeman ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει και πάλι με την ερμηνεία του στη νέα ταινία Vanquish της Lionsgate.

Το υπόλοιπο καστ του φιλμ θα αποτελείται από τους ηθοποιούς Ruby Rose, Nick Vallelonga, Miles Doleac, Patrick Muldoon, Juju Journey Brener και Julie Lott.

Στην υπόθεση του Vanquish, η Victoria (Ruby Rose), είναι μια μητέρα που προσπαθεί να αφήσει πίσω το σκοτεινό παρελθόν της για το καλό της οικογένειάς της. Ο συνταξιούχος αστυνομικός Damon (Morgan Freeman) όμως απαγάγει την κόρη της με αντάλλαγμα να τον βοηθήσει να “ξεβρωμίσει” την πόλη από τους εγκληματίες.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσω video on demand στις 23 Απριλίου του 2021. Όπως θα διαπιστώσετε και στο trailer που ακολουθεί, αναμένουμε μία ταινία με έντονη δράση αλλά και ανατροπές.

Το σενάριο του φιλμ ανήκει στον George Gallo (Bad Boys, Midnight Run, 29th Street)  και η σκηνοθεσία στον Samuel Bartlett (The Grand Design, Damage Control).

Αναφορικά με τον Freeman, οι ρόλοι δεν τελειώνουν ποτέ. Οι επόμενες ταινίες στις οποίες θα δούμε τον ταλαντούχο ηθοποιό είναι το Hitman’s Wife’s Bodyguard που αποτελεί το sequel του 2017 αλλά και στο φιλμ Hate to See You Go, στο οποίο θα υποδυθεί έναν μουσικό των Chicago blues.

Διαβάστε επίσης: