Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τον M. Night Shyamalan, που θα αναλάβει την παραγωγή.

Από EW Staff
24 Αυγούστου, 2021 @ 18:40

O Dylan O’Brien και η Eliza Scanlen είναι σε συζητήσεις για τη νέα ταινία με τίτλο Vanishings.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει το δίδυμο των Celine Held και Logan George, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει ο M. Night Shyamalan. Ακόμα, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, όμως σύμφωνα με αναφορές, πρόκειται για ένα συναισθηματικό δράμα. Είναι μάλιστα, η πρώτη φορά από το 2002, μετά το The Four Feathers, που η ταινία θα ανήκει στην παραγωγή του M. Night Shyamalan, όμως ο ίδιος δεν θα υπογράψει τη σκηνοθεσία της.

Ο Dylan O’Brien γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του μετά τη συμμετοχή του στις ταινίες του franchise Maze Runner, όμως έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική λίγο μετά το φινάλε, The Death Cure. Έκτοτε, πρωταγωνίστησε στα Love and Monsters, Flashback και Infinite.

Από την άλλη μεριά, η Eliza Scanlen έχει συνεργαστεί ξανά με τον M. Night Shyamalan στην πρόσφατη ταινία του με τίτλο Old, όπου υποδύθηκε την Kara. Επίσης, η ηθοποιός έχει ήδη μία επιτυχημένη καριέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο του HBO με τις συμμετοχές της στα Sharp Objects, Babyteeth, Greta Gerwig’s Little Women και The Devil All the Time. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στα γυρίσματα της ταινίας, The First Lady, όπου υποδύεται την Eleanor Roosevelt.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: