Αποκλειστικές φωτογραφίες και συνέντευξη του Kevin Hart.

Από EW Staff
17 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 20:30

Στη μίνι σειρά του Netflix “True Story”, η οποία σηματοδοτεί τον πρώτο δραματικό, τηλεοπτικό ρόλο του Kevin Hart, ο γνωστός και αγαπητός του κοινού ηθοποιός υποδύεται τον Kid, έναν δημοφιλή κωμικό που επιστρέφει στο σπίτι του στη Φιλαδέλφεια για μια στάση της περιοδείας του, και περνά ένα ιδιαίτερο βράδυ με τον μεγαλύτερο αδερφό του Carlton (Wesley Snipes), το οποίο θα του κοστίσει πολύ.

“Ξαφνικά με κάλεσε ο Hart, δεν τον γνώριζα, και μου είπε με λίγα και απλά λόγια, “Θέλω να σκοτώσω κάποιον”, δηλώνει ο δημιουργός του True Story Eric Newman, ένας από τους υπεύθυνους για το franchise του “Narcos” του Netflix. “Αποκαλούσε το project του Crazy Kevin. Αλλά δεν με τράβηξε καθόλου η ιδέα του Kevin, όπως επίσης του Dexter ή του Barry. Καθώς έκανα κάποια έρευνα για τον Kevin, εντυπωσιάστηκα από το πόσο φιλόδοξος είναι, πόσο τεράστια είναι η αυτοκρατορία του, και αυτό ταιριάζει αρκετά με τη θεωρία που είχα εδώ και πολύ καιρό, η οποία είναι η κοινή κοινωνιοπάθεια σε πραγματικά επιτυχημένους ανθρώπους: πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς είναι σε θέση να σκοτώσουν κάποιον. Και σίγουρα πίστευα ότι ο Kid, ως χαρακτήρας, θα σκότωνε για να προστατέψει αυτά που έχει χτίσει”.

Και προσθέτει: “Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος, και όμως ταυτόχρονα, δεν εκπλήσσομαι που ο Kevin είναι τόσο καλός όσο είναι. Η ελπίδα μου είναι ότι οι άνθρωποι θα πουν, “Ουάου, ποιος θα το σκεφτόταν;”.

Εκτός από την αποκάλυψη της αποκλειστικής πρώτης ματιάς στο “True Story”, το EW συνομίλησε με τον Hart για να δείξει μια νέα πλευρά του εαυτού του, δουλεύοντας με ένα είδωλο, και πολλά άλλα ακόμη.

Wesley Snipes and Kevin Hart in “True Story”.
 | CREDIT: ADAM ROSE/NETFLIX

ENTERTAINMENT WEEKLY: Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το “True Story”, δηλώσατε, “Ποτέ δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος με ένα ρόλο στην καριέρα μου ως ηθοποιός”. Έχετε κάνει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα ήδη στην σταδιοδρομία σας, οπότε γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για αυτό;

KEVIN HART: Αυτή ήταν μια ευκαιρία για μένα να ξεφύγω από τους στερεότυπους ρόλους μου και να συμμετάσχω σε ένα είδος αυτής της τέχνης που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα. Ο δρόμος μου για αυτόν τον τύπο ρόλου ήταν μακρύς και ήθελα να βεβαιωθώ ότι ήταν κάτι που θα μπορούσα να κάνω τους φαν μου να πιστεύουν, να σέβονται, και να λένε: “Είμαστε πραγματικά μάρτυρες του τρόπου δουλειάς του για να φτάσει σε αυτό το σημείο”. Το Doing The Upside απαιτούσε στρατηγική, το Fatherhood το ίδιο, το ίδιο ισχύει και για το True Story. Με αυτό τον τρόπο, έτσι, βρίσκω νέο ενθουσιασμό στη δουλειά μου και στο ταλέντο μου, και φροντίζω να το δείχνω στο κοινό μου.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει μυστήριο γύρω από το project, πώς θα συστήνατε τη σειρά και τι πρόκειται να δούμε;

Είναι ένα θρίλερ… και δεν με έχεις ξαναδεί έτσι μέχρι και τώρα. Είναι ένα μικρό καλλιτεχνικό παιχνίδι. Θέλαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της περιέργειας του κόσμου, όπως για παράδειγμα, “Τι προσπαθεί να μας πει ο Kevin; Παίζει τον εαυτό του;”. Ποτέ δεν αναφερόμαστε στον χαρακτήρα με το όνομά του, απλά ως Kid. Και η ζωή του Kid θυμίζει σε κάποιο βαθμό τη δική μου, στη συνέχεια υπάρχουν κάποιες υπερβολές σε ορισμένα σημεία. Αλλά τελικά είναι ένα το ερώτημα, πόσο μακριά θα φτάσεις για να προστατέψεις τα πράγματα για τα οποία έχεις δουλέψει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο; Πού θα πήγαινες για να βεβαιωθείς ότι αυτά τα πράγματα παραμένουν δικά σου και δεν θα σου τα πάρει ποτέ κανείς; Μπορώ να πω απλώς αόριστα, γιατί δεν θέλω να πω πολλά, όταν η ζωή σου φέρνει ορισμένα εμπόδια και προκλήσεις, μερικές φορές δεν ξέρεις καθόλου για τι είσαι ικανός. Και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πράγμα, θέλαμε να θέσουμε τον χαρακτήρα μας σε μια κατάσταση όπου θα μπορούσε τελικά να σοκάρει τον εαυτό του και πραγματικά να ξεφύγει από τον κανόνες, με σκοπό να γίνει ένα πρόσωπο που ποτέ δεν είχε ιδέα ότι θα μπορούσε ποτέ να γίνει.

Την ίδια στιγμή που ο χαρακτήρας σου συγκλόνισε τον εαυτό του, συνειδητοποιώντας για το τι είναι ικανός, ένιωσες και εσύ λίγο έτσι; Προφανώς με έναν λιγότερο επικίνδυνο τρόπο!

Απολύτως. Υπάρχουν στιγμές που κοίταξα τον περίγυρό μου και είδα τις παρέες που διατηρώ. Άρχισα να δουλεύω με τον Wesley Snipes, ένα τόσο καταπληκτικό ταλέντο, και ήξερες ότι θα μπορούσες να ανεβάσεις το επίπεδο της δουλειάς σου με βάση αυτά που διέθετε ως ηθοποιός. Μας αρέσει πολύ αυτή η ενέργεια και τέτοιου είδους ερμηνείες. Δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό, από εκείνον μέχρι τον Billy Zane, που έδωσε κυριολεκτικά ρέστα εδώ.

Πρέπει να μιλήσουμε με τον Wesley Snipes μια στιγμή. Πόσο ιδιαίτερο ήταν να δουλεύεις τόσο κοντά του;

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό. Μεγάλωσα βλέποντας τις ταινίες του και το γεγονός πως τώρα δουλεύουμε μαζί, πως στέκεται σαν αδερφός μου, σαν φίλος μου, σαν συμπρωταγωνιστής μου, σημαίνει πάρα πολλά για μένα.

Και όχι μόνο δούλεψες μαζί του εδώ, αλλά συνεργάστηκες με τον Woody Harrelson για την επόμενη ταινία σου, με τίτλο The Man from Toronto. Έβαλες στην άκρη την αγορά του White Men Can’t Jump!

Ναι, κάναμε μεγάλη πλάκα με αυτό. Δεν ξέρω πως καταφέρνω από μια ταινία να καταλήγω να δουλεύω με αυτούς τους τύπους σε κοντινά projects. Σίγουρα δεν ήταν προσχεδιασμένο, αλλά συνέβη και είμαι πραγματικά χαρούμενος που έγινε.

Kevin Hart and Wesley Snipes in “True Story”.
 | CREDIT: ADAM ROSE/NETFLIX

Νωρίτερα, ανέφερες πως υπάρχουν κοινά σημεία ανάμεσα στον Kid και εσένα, και μέρους αυτού είναι ο τόπος της Φιλαδέλφεια. Πώς σου φάνηκε που επέστρεψες εκεί για αυτή τη δουλειά που σημαίνει τόσα για σένα; 

Έχει να κάνει με το να βάζω την πόλη μου σε μέρη που πρόκειται να υπάρξουν γιορτές όταν έχω την ευκαιρία. Είμαι κάτοικος της Φιλαδέλφεια και αναζητώ τέτοιες στιγμές όπου μπορώ να εξυμνήσω την πόλη μου. Έτσι, με το να μπορώ να έχω τη Φιλαδέλφεια σε πρώτο πλάνο, είναι ο δικός μου τρόπος να λέω στους ανθρώπους εκεί ότι τους αγαπώ. Δεν θα ήμουν εκεί όπου βρίσκομαι τώρα χωρίς αυτή την πόλη. Θα κάνω το καλύτερο για αυτή σε κάθε περίπτωση που θα μπορώ. 

Κάνατε βήματα προς δραματικούς ρόλους στην τηλεόραση με το True Story, καθώς έχετε ήδη στη νέα ταινία του Eli Roth Borderlands. Τι άλλο έχετε υπόψη να κάνετε στο μέλλον; 

Και άλλα αντίστοιχα πράγματα. Την περίοδο αυτή, κατευθύνομαι σε νέους ορίζοντες στην υποκριτική. Παρατηρώ ότι μπορώ και έχω ευρεία γκάμα σε κάθε είδος, από το δράμα και το θρίλερ, έως και την κωμωδία και τις ταινίες δράσης. Αυτό χτίζεται με τον χρόνο, έχει να κάνει με την πρόοδο, και νομίζω πως τα projects που επιλέγω αποδεικνύουν ακριβώς αυτό το πράγμα.

Και τώρα, εάν το επιθυμείς, να ξέρεις πως ο δρόμος άνοιξε μπροστά σου για μια συνέχεια του White Men Cant Jump.

[ Γελώντας] Αυτό να λέγεται!

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: