Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία που θα εμπνεύσει και θα καθηλώσει τους συνδρομητές του Netflix!

Από EW Staff
21 Μαΐου, 2021 @ 12:52

Η 17χρονη ηθοποιός Teagan Croft μπορεί αυτόν τον καιρό να πρωταγωνιστεί στον ρόλο της “Ρέιβεν” στην επιτυχημένη σειρά “Titans” των Warner Bros. και DC Entertainment για το HBO Max, σύντομα όμως θα τη δούμε στη νέα ταινία του Netflix με τίτλο “True Spirit“.

Το φιλμ θα βασιστεί στην απίστευτη αληθινή ιστορία της 16χρονης Αυστραλής Jessica Watson που, το 2010, αναδείχτηκε στο νεότερο άτομο που ταξίδεψε με ιστιοφόρο σε όλον τον κόσμο, μόνο, χωρίς να σταματήσει και χωρίς βοήθεια. Η νεαρή Jessica Watson κατάφερε αυτό που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο, περνώντας από μερικά από τα πιο επικίνδυνα σημεία του ωκεανού, ενώ μπόρεσε να επιβιώσει μετά από επτά ανατροπές, ενώ ταξίδευε στη θάλασσα για 210 ημέρες.

Το σενάριο ανήκει στις Sarah Spillane και Cathy Randall, με τη Spillane να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία, βάσει των μπεστ σέλερ απομνημονευμάτων της πρωτοπόρου, ενώ η Watson θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην παραγωγή της ταινίας.

Η Croft δήλωσε σχετικά: “Είμαι ενθουσιασμένη που θα επιβιβαστώ στο σκάφος “Ella’s Pink Lady” της Jessica Watson! Η ιστορία της Jessica με έχει εμπνεύσει και ανήκει στις ιστορίες που μπορούν να χαρίσουν έμπνευση σε όλο τον κόσμο, γι’ αυτό είναι τιμή μου που θα συμμετάσχω στην αφήγησή της”.

Η ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στο Κουίνσλαντ και το Σίδνεϊ της Αυστραλίας εντός της χρονιάς και σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα και για το υπόλοιπο καστ. 

Διαβάστε επίσης: