Από EW Staff
25 Ιουνίου, 2021 @ 17:02

Μία προσπάθεια να ξεπεράσει μια για πάντα τον φόβο του για τα αεροπλάνα σκέφτεται να κάνει ο Travis Barker

Ο διάσημος ντράμερ των Blink-182 και σύντροφος της Kourtney Kardashian πριν 13 χρόνια, βίωσε την απόλυτη “φρίκη”, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του, κατά την επιστροφή τους από τη Νότια Καρολίνα, όπου έκαναν μία εμφάνιση. Κατά την πτώση του, έχασαν την ζωή τους ο φρουρός ασφαλείας του Charles «Che» Still, ο βοηθός του Travis Barker ο πιλότος του αεροσκάφους, καθώς και ο συν-κυβερνήτης. 

Ο μουσικός -όπως και ο μακροχρόνιος συνεργάτης του DJ AM- επιβίωσε, όμως έπαθε σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού που κάλυπταν περίπου το 65% του σώματός του. Για την ανάπλασή τους χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ του χορηγήθηκε μεγάλη δόση φαρμάκων -ακόμα και συνταγογραφούμενων ναρκωτικών- προκειμένου να αντέξει τον πόνο. 

Έκτοτε, δεν ανέβηκε ξανά σε αεροπλάνο, ενώ τα πρώτα χρόνια αναφέρει πως δεν μπορούσε καν να τα κοιτάξει. «Δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω στον δρόμο. Αν έβλεπα ένα αεροπλάνο στον ουρανό, ήμουν σίγουρος ότι θα συντριβεί και απλά δεν μπορούσα να βλέπω. Όσο σκεφτόμουν τι μας συνέβη, ένιωθα πως πάντα αυτό θα γίνεται. Κάθε φορά που θα μπαίνω σε ένα αεροπλάνο, θα καταλήξω να προσπαθώ να ξεφύγω και να μην καώ, στην προσπάθειά μου να σώσω τους φίλους μου από ένα φλεγόμενο αεροπλάνο», είχε δηλώσει ο Travis Barker.

Πλέον, έχουν περάσει 13 χρόνια από το τραγικό συμβάν και ο μουσικός θέλει να δώσει στα αεροπλάνα… μια δεύτερη ευκαιρία. «Ίσως να πετάξω ξανά», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Men’s Health, ανέφερε πως αυτό το συμβάν τον «ξύπνησε» από τον λήθαργο, που τον είχαν ρίξει οι εξαρτήσεις.

Άλλωστε, όπως είπε «οφείλει να το κάνει», αφού φαντάζεται το μέλλον του γεμάτο ταξίδια με τα παιδιά του. «Θέλω να γυρίσω μια μέρα σπίτι και να τους πω: “το έκανα, πέταξα εδώ, εκεί», είχε δηλώσει. Είναι λοιπόν, θέμα χρόνου να πάρει την μεγάλη απόφαση και να διαλέξει τον επόμενο προορισμό του. 

Διαβάστε επίσης: