Από EW Staff
23 Ιουνίου, 2021 @ 13:28

H Scarlett Johansson δεν “ησυχάζει λεπτό”.  Μόλις δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της ταινίας Black Widow, όπου και πρωταγωνιστεί, η Disney ανακοινώνει τη νέα τους συνεργασία.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η εντυπωσιακή ηθοποιός θα παίξει σημαντικό ρόλο στη νέα παραγωγή της Disney. Σε συνεργασία με τον σεναριογράφο Josh Cooley και τον σκηνοθέτη Jonathan Lia, η Johansson θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θρίλερ με τίτλο Tower of Terror. Όχι μόνο θα είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας, αλλά θα συμμετέχει και στην παραγωγή.

Η ταινία θα είναι βασισμένη στο διάσημο έκθεμα που βρίσκεται στο θεματικό πάρκο της Disneyland και αναπαριστά ένα στοιχειωμένο κάστρο. Από αυτό εμπνεύστηκε και το όνομά της. Η πλοκή θα ακολουθεί τους πρωταγωνιστές σε ένα φαινομενικά συνηθισμένο ασανσέρ ενός ξενοδοχείου. Όμως, τότε, θα φτάσουν στο τραγικό συμπέρασμα ότι όλοι οι άνθρωποι στο ξενοδοχείο έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς, εξαιτίας κάποιου υπερφυσικού στοιχείου. 

Ενώ, τα γυρίσματα στην Καλιφόρνια έχουν ήδη ξεκινήσει, η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστορία μεταφέρεται στον κινηματογράφο. O “Πύργος του Τρόμου” είχε γυριστεί ξανά το 1997 με πρωταγωνιστή τον Steve Gutenberg. 

Διαβάστε επίσης: