Από EW Staff
10 Νοεμβρίου, 2022 @ 11:11
IMG 0226 2


To trailer της 4ης σεζόν με διαφορετικό παρουσιαστή, τον βετεράνο Mario Lopez.

IMG 0215

H τρίτη σεζόν προβάλλεται με επιτυχία στην Ελλάδα…έρχεται όμως άμεσα και η 4η στις 7 Δεκεμβρίου!

Τα τελευταία χρόνια, το Netflix έχει αναβαθμίσει πραγματικά το είδος του reality γνωριμιών. Ένα από τις πιο δημοφιλείς προγράμματά του, εκτός από τα “Sexy Beasts” και “Love is Blind”, είναι το “Too Hot to Handle”. Στην εκπομπή, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο Netflix το 2020, 10 διαγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο φτάνουν σε έναν τροπικό προορισμό, πιστεύοντας ότι συμμετέχουν σε ένα σόου που τους ενθαρρύνει να συνδεθούν συναισθηματικά με τους συμπαίκτες τους. Εκεί η εικονική βοηθός Lana (η οποία αναλαμβάνει το ρόλο μιας πιο ενοχλητικής εκδοχής της Alexa της Amazon) πηγαίνει προς το τέλος της πρώτης ημέρας των διαγωνιζομένων στο τροπικό νησί, ενημερώνοντας τους διαγωνιζόμενους ότι τους απαγορεύεται να φιλιούνται και να κάνουν σεξ ή να έχουν οποιαδήποτε μορφή αυτοικανοποίησης για όλο το καλοκαίρι.

IMG 0229

Εάν οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να κρατήσουν τα χέρια τους για τον εαυτό τους καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έως και 200.000 $. Ωστόσο, κάθε φορά που ξεφεύγουν και παραβιάζουν τους κανόνες, τα χρήματα βγαίνουν από αυτό το δοχείο. Μέσω των σκληρών κανόνων της σειράς και μιας σειράς προκλήσεων οικειότητας, το “Too Hot to Handle” έχει σχεδιαστεί για να διδάξει στους τρελαμένους με το σεξ διαγωνιζόμενους πώς να χτίζουν ρομαντικές σχέσεις με πιο υγιείς τρόπους που δεν περιλαμβάνουν σωματική οικειότητα.

IMG 0221

Σε σύγκριση με άλλα τηλεοπτικά ριάλιτι, το “Too Hot to Handle” είναι ένα αρκετά ακριβό εγχείρημα. Σύμφωνα με το Marie Claire, η δεύτερη και η τρίτη σεζόν της σειράς γυρίστηκαν σε μια βίλα στο Turtle Tail Estate, που βρίσκεται στο νησί Providenciales στα νησία της Καραιβικής, Turks and Caicos. Το Caribbean Journal αναφέρει ότι η βίλα έχει αντίτιμο 10.000 $ ανά διανυκτέρευση προς ενοικίαση – και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι διαγωνιζόμενοι περνούν εβδομάδες στη βίλα, αντιλαμβάνεστε το κόστος κάθε επεισοδίου.

IMG 0224

Πώς βρίσκουν οι δημιουργοί της σειράς τόσους ελκυστικούς singles; Σύμφωνα με το Newsweek, το casting της σειράς ψάχνει στο Instagram για να βρει singles με εμφάνιση super model. Ωστόσο, το Oprah Daily αναφέρει ότι η εκπομπή πραγματοποιεί επίσης ακροάσεις για κάστινγκ με μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου για να διασφαλίσει ότι βρίσκουν τους τέλειους διαγωνιζόμενους για να εμφανιστούν στην εκπομπή.

IMG 0228

Η ομάδα του κάστινγκ στην εκπομπή θα ψάξει μέσα από ατελείωτα δοκιμαστικά για να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους που είναι καυτοί (πρέπει δηλαδή να είναι σέξι και να ανταποκρίνονται στον τίτλο του σόου), να είναι νέοι και να φοβούνται τη δέσμευση στις ρομαντικές σχέσεις.

IMG 0226 1
IMG 0227 2 1
IMG 0218 3

Διαβάστε επίσης: