"Ζω σε αυτή την μεταβατική κατάσταση εδώ και πολύ καιρό. Οπότε γιατί να μην το πω; Γιατί να μην δει ο κόσμος πώς είναι όλο αυτό;"

Από EW Staff
22 Ιουλίου, 2021 @ 00:27

Ο Tommy Dorfman είναι έτοιμος να συστηθεί ξανά στο κοινό του με τη νέα του ταυτότητα! Ο διάσημος ηθοποιός της σειράς 13 Reasons Why μίλησε στον Torrey Peters την Πέμπτη και αποκάλυψε πως είναι τρανς.

Είναι αστείο να σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να αποκαλύψω. Απλά σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία, αφού άλλαξα και σωματικά. Σήμερα το λέω ξεκάθαρα. Είμαι τρανς γυναίκα. Οι αντωνυμίες, με τις οποίες θέλω να μου μιλούν είναι: αυτή, αυτής κοκ. Το όνομα μου είναι Tommy”, αποκάλυψε!

Όπως εξήγησε θεώρησε πως είναι καλή ευκαιρία να κάνει την ανακοίνωσή της μέσω του Time, καθώς εκεί έκαναν την αποκάλυψη τους και άλλοι celebrities όπως οι Ellen DeGeneres, Laverne Cox, Josie Totah και Elliot Page.

“Η θεωρία μου είναι η εξέλιξη, πόσο γρήγορα και δυναμικά μπορεί να γίνει μία αλλαγή, είναι η εξέλιξη του φύλου. Ζω σε αυτή την μεταβατική κατάσταση εδώ και πολύ καιρό. Οπότε γιατί να μην το πω; Γιατί να μην δει ο κόσμος πώς είναι όλο αυτό;”, είπε.

Η ηθοποιός ανά διαστήματα μοιράζεται με το κοινό της τη σταδιακή αλλαγή στην εμφάνισή της προς τη θηλυκή πλευρά μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Εξήγησε ότι παρά την αλλαγή φύλου, δεν θα αλλάξει το όνομά της, καθώς είναι πολύ δεμένη σε αυτό, λόγω του θείου της, που την κρατούσε αγκαλιά, ενώ πέθαινε.

Διαβάστε επίσης: