Μια ταινία για ένα ζευγάρι που προσπαθεί να επιβιώσει ψυχικά και σωματικά εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Από EW Staff
09 Ιουνίου, 2021 @ 13:50
Together με τον James McAvoy και την Sharon Horgan

Ο James McAvoy και η Sharon Horgan πρωταγωνιστούν σε ένα ερωτικό δράμα για το BBC Films, το οποίο σκηνοθετήθηκε από τον βραβευμένο με Emmy και BAFTA, Stephen Daldry (The Crown, Billy Elliot).

Η ταινία “Together“, σε σενάριο του Dennis Kelly (Utopia), περιγράφεται ως μία ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα σπαρακτική ιστορία ενός ζευγαριού, που αναγκάζεται να επανεκτιμήσει τη σχέση τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο McAvoy υποδύεται έναν αυτοαπασχολούμενο και αυτοδημιούργητο άνδρα που διευθύνει μια συμβουλευτική εταιρεία πληροφορικής, ενώ η Horgan παίζει μία φιλάνθρωπη γυναίκα για τους πρόσφυγες. Ο Athur είναι ο 10χρονος γιος τους και είναι το μόνο πράγμα που έχει κρατήσει τη σχέση των γονιών του ενωμένη. Η απεικόνιση της Horgan να ισορροπεί στο μεταίχμιο της δυσπιστίας και της απόλυτης κατάρρευσης, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα στη συγγραφή και την υποκριτική του έργου.

Together

Μιλώντας για την ταινία, ο McAvoy είπε:
“Όταν άκουσα ότι η Sharon είχε σχέση με τον Stephen που θα σκηνοθετήσει το έργο, δεν το βρήκα και τόσο έξυπνη ιδέα. Διαβάζοντας όμως το σενάριο, ο Dennis έχει γράψει τόσο όμορφους χαρακτήρες που με παρέσυρε από τις πρώτες σελίδες. Είναι μια εγκάρδια, διασκεδαστική και ασυνείδητα αστεία εξερεύνηση της σχέσης ενός ζευγαριού που αντιμετωπίζει μία τραγική ιστορία σε μια χρονιά που όλοι έχουμε ζήσει.”

Η Horgan ανέφερε:
«Νομίζω ότι όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την ταινία δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν ένα δράμα που αφορά την πανδημία του κορωνοϊού. Όταν στη συνέχεια διαβάσαμε το σενάριο του Dennis αλλάξαμε αμέσως άποψη. Το φιλμ, που γυρίστηκε μέσα σε δέκα μέρες, ήταν μια αγχωτική αλλά παράλληλα όμορφη εμπειρία. Νιώθω μεγάλη χαρά που συνεργάστηκα ξανά με τον Dennis ενώ θαυμάζω απεριόριστα τον Stephen Daldry και τον James McAvoy. Ένιωσα πως κάναμε κάτι σημαντικό, καθώς θεωρώ πως αυτή η τραγωδία, των τόσων πολλών ψυχών που χάθηκαν εν μέσω της πανδημίας, δεν έχει συζητηθεί αρκετά».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου στο BBC iPlayer.

Διαβάστε επίσης: