Απόψε 29/10, έχουμε τρεις ταινίες ως προτάσεις αν μείνετε στο σπίτι.

Από EW Staff
29 Οκτωβρίου, 2021 @ 18:40

ΤΑΙΝΙΕΣ

ΒΟΥΛΗ 22.00

Η Ιουλιέτα των Πνευμάτων (Giulietta degli Spiriti) του Federico Fellini

Η Ιουλιέτα, μια μεσόκοπη κυρία του καλού ιταλικού κόσμου την οποία απατά ο σύζυγός της, μάχεται με τα φαντάσματα των νεανικών της αναμνήσεων, αλλά και με αληθινά πνεύματα που την έχουν στοιχειώσει, οδηγώντας την σε κρίση ταυτότητας. 
Στην πρώτη έγχρωμη ταινία του Federico Fellini, η οποία έλαβε 2 υποψηφιότητες για Oscar, πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο, φυσικά, η Giulietta Masina και ακολουθούν οι Sandra Milo, Valentina Cortese, Caterina Boratto, Milena Vukotic και Sylva Koscina.

ΕΡΤ2 22.00

Ο Κώδικας των Ναβάχο (Windtalkers) του John Woo

Το 1944 στη μάχη του Σαϊπάν στη Ν.Α. Ασία, δύο σκληροτράχηλοι πεζοναύτες καλούνται να προστατεύσουν δύο Ινδιάνους Ναβάχο, γνώστες ενός κωδικού τρόπου επικοινωνίας βασισμένου στη γλώσσα τους. Ταυτόχρονα όμως έχουν εντολή να τους σκοτώσουν σε περίπτωση που κινδυνεύσουν να πέσουν στα χέρια των Ιαπώνων.
Σε σκηνοθεσία του ειδικού στις ταινίες δράσης John Woo, πρωταγωνιστούν οι Nicolas Cage, Peter Stormare και Mark Ruffalo.

STAR 02.15

Ο Υποκινητής (Inside Man) του Spike Lee

Μια συμμορία επιτίθεται σε τράπεζα στη Νέα Υόρκη και παίρνει ομήρους υπαλλήλους και πελάτες. Ενώ ο ντετέκτιβ Φρέιζερ που αναλαμβάνει την υπόθεση προσπαθεί να ανακαλύψει ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα των απαγωγέων, η Μαντλίν, εκπρόσωπος των συμφερόντων του ιδιοκτήτη της τράπεζας, διαπραγματεύεται με τον αρχηγό των ληστών για να μην αποκαλυφθεί το περιεχόμενο μιας θυρίδας. 
Ο Spike Lee σκηνοθετεί και πρωταγωνιστούν οι Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster και Christopher Plummer. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: