Οι τηλεοπτικές μας προτάσεις για σήμερα Τετάρτη, 23/2

Από EW Staff
23 Φεβρουαρίου, 2022 @ 08:27
Black Swan

Η Natalie Portman και η Mila Kunis φοράνε τις πουέντ τους και ενσαρκώνουν 2 μπαλαρίνες εχθρούς στο ψυχολογικό θρίλερ Black Swan, o Keanu Reeves έχει ρόλο δικηγόρου στο θρίλερ μυστηρίου, The Whole Truth, αλλά και ο James Franco πρωταγωνιστεί σε μία αληθινή ιστορία με έναν ορειβάτη που πηγαίνει Σαββατοκύριακο στη Γιούτα.

Ο λόγος για τα: ‘Black Swan’, ‘The Whole Truth’, ‘127 Hours’, αλλά και τη νέα διαδραστική σειρά του Netflix, ‘Cat Burglar’.

Alpha Tv: 00.45 Μαύρος Κύκνος/ Black Swan

Black Swan 1

Μια νεαρή μπαλαρίνα πρέπει να αποδείξει στον απαιτητικό καλλιτεχνικό διευθυντή της ότι μπορεί να ενσαρκώσει τον πρώτο ρόλο στη «Λίμνη των Κύκνων». Ταυτόχρονα, προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την ψυχαναγκαστική μητέρα της και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό μιας φιλόδοξης συναδέλφου της.

Σκηνοθεσία: Darren Aronofsky

Παίζουν: Natalie Portman, Andreas Heinz, John J. McLaughlin

Star Tv: 00.50 Συνήγορος Υπεράσπισης/ The whole Truth

the whole truth1
HW7A2501.CR2

Ο δικηγόρος υπεράσπισης Ρίτσαρντ Ράμσεϊ αναλαμβάνει την υπεράσπιση του 17χρονου Μάικ Λάσιτερ, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του και ομολόγησε λίγο αργότερα την ενοχή του. Η πρόσληψη της καινούργιας βοηθού του Ζανέλ θα αλλάξει τις ισορροπίες στην αίθουσα του δικαστηρίου, με τις νέες αποκαλύψεις να μετατρέπουν την απόφαση σε θρίλερ…

Σκηνοθεσία: Courtney Hunt

Παίζουν: Keanu Reeves, Renee Zellweger, Gugu Mbatha- Raw

Open Tv: 21.00 127 ώρες/ 127 Hours

127 hours

Ένας νεαρός ορειβάτης φεύγει για ένα σαββατοκύριακο στη Γιούτα, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν γνωστό του. Εκεί, όμως, ένας βράχος θα πέσει πάνω στο χέρι του και θα τον παγιδεύσει σε ένα έρημο φαράγγι.

Σκηνοθεσία: Danny Boyle

Παίζουν: James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara

NETFLIX

Cat Burglar     

Διαθέσιμο από 22/2

CAT BURGLAR 2 1

Η κλασική καρτουνίστικη τρέλα συναντά ένα διαδραστικό κουίζ σε μια νέα σειρά από τους δημιουργούς του “Μαύρου Καθρέφτη”.

ΣκηνοθεσίαAmy Avila-Sterling

Ακούγονται: Jude Dexter, Brittani Meck

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: