Τρεις ενδιαφέρουσες ταινίες για όσους θέλουν να δουν κάτι στην τηλεόραση απόψε.

Από EW Staff
03 Νοεμβρίου, 2021 @ 18:55

ΕΡΤ2 22.00

Harmonium / Futsi Ni Tatsu (2017) | Α’ τηλεοπτική μετάδοση
του Kôji Fukada

Η ζωή του Τόσιο, της συζύγου του και της μικρής κόρης τους κυλά ήρεμα. Μέχρι τη στιγμή που ο Τόσιο προσλαμβάνει τον Γιακάσα στο εργαστήριό του. Αυτός ο παλιός γνώριμος, ο οποίος μόλις έχει αποφυλακιστεί, θα διαταράξει τις ισορροπίες της οικογενειακής τους γαλήνης.

STAR 22.15

Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος / The Kitchen (2019)
του Andrea Berloff

Οι σύζυγοι μιας ομάδας Νεοϋορκέζων γκάνγκστερ του Χελς Κίτσεν των 70s συνεχίζουν τις κομπίνες των αντρών τους, όταν οι τελευταίοι συλλαμβάνονται και φυλακίζονται.

STAR 00.30

Το Μονοπάτι του Θανάτου / A Walk Among the Tombstones (2014)
του Scott Frank

Ο Ματ, τον οποίο στη μεγάλη οθόνη υποδύεται ο πάντοτε συγκλονιστικός Λίαμ Νίσον (“Η Αρπαγή”, “Non-Stop”), μπορεί κάποτε να ήταν ένας πολύτιμος, για το σώμα, Νεοϋορκέζος αστυνομικός πρώτης γραμμής, όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ. Παρότι διστακτικός, αρχικά, ο ντεντέκτιβ μας αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο (Νταν Στίβενς , “Downton Abbey”) προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της γυναίκας του. Καθώς πλησιάζουν, όμως, προς τη λύση του μυστηρίου ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση στην οποία έμπλεξαν είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι μπορούσαν να φανταστούν…

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: