Οι τηλεοπτικές μας προτάσεις για σήμερα, 12/1.

Από EW Staff
12 Ιανουαρίου, 2022 @ 08:39
Geostorm32 1

Απόψε για τους λάτρεις της περιπέτειας και των πολεμικών ταινιών προβάλλονται τα Geostorm, War Horse και Η νύχτα πριν πέσει το Παρίσι.

Στο Cosmote Tv παρακολουθούμε την εμβληματική ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Κυνόδοντας και τέλος στα must η είναι η σειρά Cobra Kai, o 4ος κύκλος τρεντάρει ήδη στο #2 του ελληνικού Netflix

Star Tv: 21:00 Παγκόσμιος Κίνδυνος (Geostorm)

geostorm main

Έπειτα από μια σειρά τεράστιων φυσικών καταστροφών, οι ισχυροί του πλανήτη αποφασίζουν να κατασκευάσουν ένα περίπλοκο δίκτυο δορυφόρων για να ελέγχουν με ασφάλεια τις κλιματικές συνθήκες. Κάτι όμως δεν πάει καλά και το σύστημα επιτίθεται εναντίον της Γης…

Σκηνοθεσία: Dean Devlin

Πρωταγωνιστές: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Andy Garcia

Alpha Tv: 22:30 Το Άλογο του Πολέμου (War Horse)

warhorse

Ο νεαρός Άλμπερτ εκπαιδεύει το καινούργιο, ατίθασο άλογο του πατέρα του, τον Τζόι, αλλά εκείνος, καταχρεωμένος, το πουλάει στο στρατό όταν αρχίζει ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Με τα χρόνια ο Τζόι αλλάζει χέρια και στρατόπεδα, αλλά ο Άλμπερτ δεν παύει να τον αναζητά.

Σκηνοθεσία: Steven Spielberg

Πρωταγωνιστές: Peter Mullan, Jeremy Irvine, Tom Hiddleston, Emily Watson, Niels Arestrup

Cosmote Tv: Cinema1: 21:00 Η Νύχτα πριν πέσει το Παρίσι (Diplomacy)

wk diplomacy1121 1

Το βράδυ της 24ης Αυγούστου 1944 κι ενώ τα συμμαχικά στρατεύματα ετοιμάζονται να εισέλθουν στο Παρίσι, ο πρέσβης της Σουηδίας Ραούλ Νόρντλινγκ προσπαθεί να πείσει τον Γερμανό διοικητή στρατηγό Φον Τσόλτιτζ να παρακούσει τις ρητές διαταγές του Χίτλερ και να μην ανατινάξει τα ιστορικά μνημεία της πόλης.

Σκηνοθεσία: Volker Schlondorff

Πρωταγωνιστές: Andre Dussollier, Niels Arestrup, Burghart Klaubner, Robert Stadlober

Cosmote Tv: Cinema3: 23:25 Κυνόδοντας

kinodontas

Σε μια απομονωμένη μονοκατοικία έξω από την Αθήνα ζει μια πενταμελής οικογένεια. Τα τρία παιδιά δεν έχουν βγει ποτέ από το σπίτι και μεγαλώνουν χωρίς κανένα εξωτερικό ερέθισμα. Ο μόνος άνθρωπος που τους επισκέπτεται είναι η Χριστίνα, υπάλληλος στο εργοστάσιο του πατέρα, με σκοπό να κατευνάζει τις σεξουαλικές ορμές του μεγάλου γιου.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Πρωταγωνιστές: Αγγελική Παπούλια, Μαίρη Τσώνη, Χρήστος Στέργιογλου, Χρήστος Πασσαλής

Netflix: Cobra Kai

cobra kai netflix

Τριαντατέσσερα χρόνια μετά ο Daniel LaRusso (Ralph Macchio- Karate Kid) έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ επιτυχημένο επιχειρηματία της Καλιφόρνια με τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων του, την όμορφη γυναίκα του και δύο παιδιά. Στα κιτς διαφημιστικά σποτάκια της εταιρειας, κάνει κινήσεις καράτε και δωρίζει μπονζάϊ δένδρα στους πελάτες. Αντιθέτως ο Johnny είναι ένας αλκοολικός, απών πατέρας, ο οποίος ζεί μόνος σε ένα διαμέρισμα το οποίο βρίθει από κουτάκια μπύρας. Όλα στη ζωή του έχουν πάρει την κάτω βόλτα, ενώ όλα δείχνουν πως έχει μείνει κολλημένος τη δεκαετία του ’80: από το αυτοκίνητο που οδηγεί και την τηλεόραση που έχει, μέχρι και την κορνίζα με την φωτογραφία του παλιού του έρωτα. Ένα βράδυ σχεδόν ενστικτωδώς υπερασπίζεται ένα παιδί που δέχεται bullying και το οποίο αργότερα θα γίνει ο πρώτος του μαθητής στο dojo (σχολή) που θα ανοίξει και που θα ονομάζεται “Cobra Kai”. Τελικά, ο Johnny αποκτά περισσότερους μαθητές, οι οποίοι είναι τα παιδιά που πειράζουν όλοι στο σχολείο, και τους μαθαίνει πώς να προστατεύουν τους εαυτούς τους.

Σκηνοθεσία:  Robert Mark Kamen

Πρωταγωνιστές: Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Mariduena

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: