Οι τηλεοπτικές μας προτάσεις για σήμερα, 8/2.

Από EW Staff
08 Φεβρουαρίου, 2022 @ 08:34
A Good Year

Για τη σημερινή μέρα το πρόγραμμα της τηλεόρασης έχει φροντίσει για τους λάτρεις των κωμωδιών, των αστυνομικών ταινιών αλλά και των ταινιών δράσης. Jean Dujardin, Marion Cotillard, Russell Crowe και Bruce Willis, είναι οι πρωταγωνιστές της σημερινής βραδιάς.

Ο λόγος για τα: “A Good Year”, “Le French”, “Hostage” αλλά και το νέο θρίλερ του Netflix, “The Invisible Man”.

OPEN TV: 21.00 Μία Καλή Χρονιά/ A good Year

A Good Year

Ο πολυάσχολος χρηματιστής Μαξ Σκίνερ αφήνει το Λονδίνο και πετάγεται μέχρι τη Νότια Γαλλία για να πουλήσει τον αμπελώνα του θείου του όπου μεγάλωσε. Σύντομα όμως η υπεροπτική του διάθεση απέναντι στην ζωή της επαρχίας αλλάζει παντελώς χάρη στις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων και μια πανέμορφη Γαλλίδα που γνωρίζει.

Σκηνοθεσία: Ridley Scott

Παίζουν: Marion Cotillard, Russell Crowe, Abbie Cornish

OPEN TV: 23.30 Ο Άνθρωπος Από Τη Μασσαλία/ Le French

LeFrench

Ο Τανί Ζαμπά είναι ο αρχηγός της σπείρας που στη δεκαετία του ’70 ελέγχει το εμπόριο ναρκωτικών στη Μασσαλία, με φορτία τόνων ηρωίνης να φτάνουν ως τις Ηνωμένες Πολιτείες. Καταφέρνοντας να παραμένει ασύλληπτος από την αστυνομία, βρίσκει απέναντί του έναν φιλόδοξο ανακριτή, ο οποίος κάνει σκοπό της ζωής του να τον κλείσει φυλακή.

Σκηνοθεσία: Cedric Jimenez

Παίζουν: Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Celine Sallette

STAR TV: 00.50 Διπλή Ομηρία/ Hostage

Hostage

Ένας πρώην βετεράνος σε υποθέσεις ομηρίας και νυν διευθυντής επαρχιακού αστυνομικού τμήματος αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα, καθώς η οικογένειά του είναι σε χέρια μαφιόζων που τον εκβιάζουν να βρει μια πολύτιμη δισκέτα στη βίλα ενός λογιστή της οργάνωσης, ο οποίος κρατείται όμηρος μαζί με τα παιδιά του από μια συμμορία εφήβων.

Σκηνοθεσία: Florent-Emilio Siri

Παίζουν: Bruce Willis, Kevin Pollak, Serena Scott Thomas

NETFLIX

Ο Αόρατος Άνθρωπος/ The Invisible Man

The Invisible Man

Η Σεσίλια είναι μια κακοποιημένη γυναίκα, παγιδευμένη σε μια βάναυση σχέση από την οποία καταφέρνει να δραπετεύσει. Καταφεύγει στο σπίτι ενός γνωστού της αστυνομικού και λίγο αργότερα μαθαίνει πως ο βάναυσος εραστή της έχει αυτοκτονήσει. Αλλά εκείνος, πρωτοπόρος επιστήμονας στην οπτική, της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Σκηνοθεσία: Leigh Whannell

Παίζουν: Elisabeth Moss, Oliver Jackson- Cohen, Harriet Dyer

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: