Οι τηλεοπτικές μας προτάσεις για σήμερα, 9/2.

Από EW Staff
09 Φεβρουαρίου, 2022 @ 08:30
RedSparrow1

Αν είστε λάτρεις των περιπετειών δράσης, των πολεμικών ταινιών αλλά και των ταινιών της Marvel, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για εσάς.

Οι ταινίες που σήμερα πρωταγωνιστούν στις τηλεοράσεις μας είναι οι: “Red Sparrow”, “Uknown”, “The Crossing”, “Wonder Woman” αλλά και η νέα ταινία του Netflix, “The Privilege”.

Star Tv: 21.00 Wonder Woman

Wonde3rWoman

Εκπαιδευμένη ως πολεμίστρια, η πριγκίπισσα των Αμαζόνων Νταϊάνα εγκαταλείπει το απομονωμένο νησί της και ακολουθεί έναν Αμερικανό πιλότο στην πρώτη γραμμή του μετώπου του Α΄ Παγκοσμίου, , με σκοπό να σταματήσει τα ολέθρια σχέδια του θεού του πολέμου Άρη.

Σκηνοθεσία: Patty Jenkins

Παίζουν: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright

Open Tv: 21.00 Το Πέρασμα/ The Crossing

The Crossing

Μέσα στη δίνη του κινεζικού εμφυλίου πολέμου, τρία ζευγάρια από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στο νησί της Ταϊβάν.

Ο αντίστοιχος «Τιτανικός» της Κίνας βασίζεται στο συγκλονιστικό ναυάγιο του ατμόπλοιου Ταϊπίνγκ το 1949, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 1.500 επιβάτες. Υπερπαραγωγή χωρισμένη σε δύο μέρη, από τον σκηνοθέτη των «Επικίνδυνη Αποστολή 2», «Αδίστακτα Πρόσωπα».

Σκηνοθεσία: John Woo

Παίζουν: Ziyi Zhang, Takeshi Kaneshiro, Song Hye-Kyo

Star Tv: 00.00 Ο Άγνωστος/ Uknown

Uknown

Ένας Αμερικανός βιολόγος πηγαίνει στο Βερολίνο με τη γυναίκα του για ένα συνέδριο. Ένα τροχαίο θα τον ρίξει σε κώμα^ όταν ξυπνήσει από αυτό, θα διαπιστώσει ότι κανείς δεν τον αναγνωρίζει, ενώ κάποιος άγνωστος έχει οικειοποιηθεί την ταυτότητά του.

Σκηνοθεσία: Jaume Collet-Serra

Παίζουν: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones

Alpha Tv: 22.30 Το κόκκινο Σπουργίτι/ Red Sparrow

RedSparrow

Μια πρώην μπαλαρίνα των Μπολσόι μετατρέπεται σε μυστική πράκτορα με σκοπό να αντλήσει πληροφορίες από έναν κατάσκοπο της CIA.

Σκηνοθεσία: Francis Lawrence

Παίζουν: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Charlotte Rampling

NETFLIX

Το Προνόμιο/ The Privilege

Privilege

Ένας πλούσιος έφηβος κι οι φίλοι του σε ένα ελίτ ιδιωτικό σχολείο φέρνουν στην επιφάνεια μια σκοτεινή συνωμοσία, ενώ ερευνούν μια σειρά περίεργων μεταφυσικών φαινομένων.

ΣκηνοθεσίαFelix Fuchssteiner, Katharina Schode

Παίζουν: Max Schimmelpfenning, Lise Risom Olsen, Caroline Hartig

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: