Οι τηλεοπτικές προτάσεις που σας προτείνουμε σήμερα Τρίτη, 1/3.

Από EW Staff
01 Μαρτίου, 2022 @ 09:35
Erin2

Η βραβευμένη με όσκαρ για τον ρόλο της ως Erin Brockovich, Julia Roberts, έρχεται στο Netflix με την αγαπημένη αυτή ταινία. Ακόμα, ο Liam Neeson σε μια ακόμα… καταδίωξη αλλά και η Nicole Kidman σε ρόλο μίας δυναμικής γυναίκας που… αποπλανεί τον Colin Farrell. Τέλος, ένα θρίλερ δράσης με τον Aaron Eckhart σε ρόλο… αστυνομικού σωτήρα.

Ο λόγος για τα: “Erin Brockovich”, “Cold Pursuit”, “The Beguiled” αλλά και το “Line Of Duty”.

Star Tv: 23.20 Ψυχρή Καταδίωξη/ Cold Pursuit

coldpursuit

Ένας φιλήσυχος εκχιονιστής που μόλις έχει ανακηρυχτεί Πολίτης της Χρονιάς σε μια κωμόπολη των Βραχωδών Ορέων μαθαίνει πως ο γιος του είναι νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης. Όταν ανακαλύπτει πως έχει πέσει θύμα δολοφονίας, η απόφασή του να εκδικηθεί θα τον φέρει αντιμέτωπο με έναν αδίστακτο μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Σκηνοθεσία: Hans Petter Moland

Παίζουν: Liam Neeson, Laura Dern, Micheal Richardson

Star Tv: 01.45 Η Αποπλάνηση/ The Beguiled

the beguiled 01

Στη Βιρτζίνια του 1864 ένας τραυματισμένος στρατιώτης των Βορείων βρίσκει καταφύγιο σε ένα οικοτροφείο θηλέων, όπου ξυπνάει καταπιεσμένα ένστικτα και φονικές αντιπαλότητες.

Σκηνοθεσία: Sofia Coppola

Παίζουν: Nicole Kidman, Colin Farrell, Kirsten Dunst

Alpha Tv: 22.40 Τέλος Χρόνου/ Line Of Duty

lineofduty

O Frank Penny, ένας απλός αστυνομικός, θέλει να σώσει την κόρη του διευθυντή της Αστυνομίας από απαγωγείς, έχοντας μόνο 80 λεπτά στη διάθεσή του, και έναν παρανοϊκό φονιά να τον καταδιώκει. Στην προσπάθεια αυτή θα συμμαχήσει με την Ava Brooks, μια φιλόδοξη online δημοσιογράφο η οποία κάνει ζωντανό ρεπορτάζ της καταδίωξης.

Σκηνοθεσία: Steven C. Miller

Παίζουν: Aaron Eckhart, Courtney Eaton, Ben McKenzie

NETFLIX

Erin Brockovich

Διαθέσιμο από 1/3

Erin1

Η Έριν Μπρόκοβιτς, δις διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, άνεργη και χωρίς πτυχίο, προσλαμβάνεται ως απλή υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, ανακαλύπτει τυχαία μια υπόθεση μολυσμένου ύδατος και δίνεται με πάθος σ’ αυτήν, παρά το γεγονός ότι δεν έχει τα τυπικά νομικά προσόντα.

Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh

Παίζουν: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: