Οι τηλεοπτικές μας προτάσεις για σήμερα Τετάρτη, 9/3.

Από EW Staff
09 Μαρτίου, 2022 @ 13:03
Atomic Blonde

Η “βόμβα” Charlize Theron πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ δράσης, ο Arnold Schwarzenegger θα μας προκαλέσει για ακόμα μία φορά αγωνία, ενώ μια σπαρακτική ταινία… τρόμου θα μας κάνει να αναρωτηθούμε ποιο είναι το καλό μέσα σε ένα κόσμο που έχει παραδοθεί εδώ και καιρό στο κακό. Ακόμα, η αγαπημένη πλατφόρμα του Netflix έρψεται με μία καθηλωτική ταινία βασισμένη σε τραγικά αληθινά γεγονότα.

Ο λόγος για τα: “Atomic Blonde”, “The Last Stand”, “Identifying Features” αλλά και για τη νέα ταινία του Netflix, “The Bombardment”.

Star Tv: 00.15 Atomic Blonde

AtomicBlonde

Μια πράκτορας της MI6 αναλαμβάνει τον εντοπισμό μιας λίστας πρακτόρων στο Βερολίνο λίγο πριν από την πτώση του τείχους.

Σκηνοθεσία: David Leitch

Παίζουν: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman

Cosmote Tv: Cosmote Cinema 1: 23.10 Μη μου χαλάς τη Μέρα/The Last Stand

TheLastStand

Ένας βαρόνος ναρκωτικών δραπετεύει κατά τη μεταφορά του στη φυλακή και κατευθύνεται με έναν στρατό μισθοφόρων προς μια κωμόπολη κοντά στα μεξικανικά σύνορα. Οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν είναι ο τοπικός σερίφης και οι άπειροι βοηθοί του.

Σκηνοθεσία: Jee- woon Kim

Παίζουν: Arnold Schwazenegger, Forest Whitaker, Rodrigo Santoro

Cosmote Tv: Cosmote Cinema 2: 22.00 Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα/Ιdentifying Features

Identifying Features

Η Μαγκνταλένα και η γειτόνισσα της, Τσούγια ανησυχούν όταν οι έφηβοι γιοι τους δεν έχουν δώσει ούτε ένα σημάδι ζωής από τότε που έφυγαν από το Γκουαναχουάτο στο κεντρικό Μεξικό για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Τσούγια θα αναγνωρίσει το παιδί της σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με πτώματα, η Μαγκνταλένα όμως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς απαντήσεις. Θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στη γραμμή των συνόρων, αναζητώντας τη μοιραία διαδρομή του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν τα δύο αγόρια. Ο γιος της μπορεί να είναι ακόμη ζωντανός, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το μάθει παρά μόνο αν βρεθεί η ίδια στη στέπα που χωρίζει τους δύο «κόσμους», εκεί όπου ο μόνος νόμος είναι αυτός της ανομίας. Η γνωριμία της με τον Μιγκέλ, ένα μετανάστη που κάνει την αντίθετη διαδρομή – έχει μόλις απελαθεί από τις ΗΠΑ και επιστρέφει στο Μεξικό προκειμένου να βρει τη μητέρα του, θα της δώσει δύναμη για να συνεχίσει.

Σκηνοθεσία: Fernanda Valadez

Παίζουν: Mercedes Hernandez, David Illescas, Juan Jesus Varela

NETFLIX

Ο Βομβαρδισμός/The Bombardment

Διαθέσιμο 9/3

THE BOMBARDMENT1

Τον Β’ Π.Π., η μοίρα φέρνει κοντά διάφορους κατοίκους της Κοπεγχάγης, όταν μια βόμβα πέφτει κατά λάθος σε ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. Από αληθινά γεγονότα.

Σκηνοθεσία: Ole Bornedal

Παίζουν: Hogh Andersen, Danica Curcic, Susse Wold

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: