Η σειρά είχε ακυρωθεί τον Ιούνιο από το NBC.

Από EW Staff
10 Αυγούστου, 2021 @ 11:00

Μπορεί η τηλεοπτική σειρά “Zoey’s Extraordinary Playlist” να ακυρώθηκε πριν λίγο καιρό από το NBC, στο Entertainment Weekly όμως έχουμε κάποιες πληροφορίες ότι το δίκτυο Roku, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να ολοκληρώσει την ιστορία, με μία διώρη ταινία.

Το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις γιορτές των Χριστουγέννων και όλοι οι ηθοποιοί είναι έτοιμοι για την επιστροφή. 

Το Deadline αναφέρει επίσης ότι αν η ταινία πάει καλά “θα μπορούσε να οδηγήσει και σε νέα σεζόν της σειράς”, η αλήθεια όμως είναι, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες από τώρα.

Στην υπόθεση του “Zoey’s Extraordinary Playlist” που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην πρώτη σεζόν, μια νεαρή γυναίκα ανακαλύπτει ότι έχει την ικανότητα να ακούει ρυθμικά, τις πιο βαθιές σκέψεις των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα της.

Δημιουργός ήταν ο Austin Winsberg (Gossip Girl) και πρωταγωνιστές οι ηθοποιοί Jane Levy (Suburgatory), Skylar Astin (Pitch Perfect), Alex Newell (Glee), Peter Gallagher (The O.C.), John Clarence Stewart (Luke Cage) και Mary Steenburgen (Melvin and Howard).

Διαβάστε επίσης: