Όλοι θυμόμαστε τι είχε συμβεί τότε...

Από EW Staff
01 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 11:31

Στα μέσα του 1998 στους τελικούς του NBA, ο  κορυφαίος ριμπάουντερ Ντένις Ρόντμαν είχε ζητήσει από τον Φιλ Τζάκσον, άδεια για να ξεκουραστεί. Οι ώρες περνούσαν, ο Ρόντμαν δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση ύστερα από 48 ώρες κι έτσι ο Μάικλ Τζόρνταν, αναγκάστηκε να πάει στο Λας Βέγκας για να τον φέρει πίσω.

Η Lionsgate λοιπόν ετοιμάζει μια ταινία για το περιβόητο 48ωρο του Ρόντμαν, που έμεινε στην ιστορία! Το σενάριο, όπως ανακοινώθηκε, ανήκει στον Jordan VanDina, ενώ την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Phil Lord, Chris Miller και Aditya Sood.

Ο Nathan Kahane, πρόεδρος της Lionsgate’s Motion Picture Group, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η ταινία θα σας οδηγήσει σε μια αξέχαστη βόλτα με τον μύθο, αλλά και τον άνθρωπο, πίσω από όλα όσα νομίζετε ότι γνωρίζετε για τον Ντένις Ρόντμαν».

Η ταινία θα έχει τίτλο “48 Hours in Vegas” και θα μας εξιστορήσει το ξέφρενο Σαββατοκύριακο του Ρόντμαν στο Λας Βέγκας που ήταν γεμάτο διασκέδαση, αλλά παράλληλα θα θέσει και σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα δημόσια πρόσωπα, ειδικά όταν η προσωπική τους ζωή προβάλλεται τόσο έντονα.

Αναμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση του καστ.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: