Μπορεί μια κακιά στιγμή να γίνει αιτία να γυρίσεις την πλάτη σε ό,τι είχες ιερό μέχρι τώρα;

Από EW Staff
29 Ιανουαρίου, 2022 @ 09:37
DIPLI 1

Κι ακόμα ένα δύσκολο ερώτημα: Θα θυσίαζες την ψυχή σου για να σώσεις το τομάρι σου;
Όταν οι παράνομοι εραστές Γιούχαν και Άνα καταφεύγουν σ’ ένα απόμερο ξενοδοχείο, στη σουηδική επαρχία, για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, δεν ξέρουν πως η ζωή τους πρόκειται να αλλάξει για πάντα.


Ο Γιούχαν έχει χωρίσει μόλις με τη σύζυγό του για χάρη της Άνα και είναι έτοιμος να της το ανακοινώσει και να το γιορτάσουν. Η Άνα, από την άλλη, έχει αποφασίσει πως αυτή θα είναι η τελευταία τους συνάντηση, γιατί η οικογένειά της είναι πολύ πιο σημαντική από την προσωπική ευτυχία της. Ωστόσο, τίποτα από όσα θα ακολουθήσουν δεν ήταν στα σχέδιά τους… Ένα τραγικό λάθος θα τούς οδηγήσει σε μια μοιραία απόφαση και, από εκείνη τη στιγμή, θα αρχίσουν να περπατάνε σε ένα εφιαλτικό μονοπάτι… προς την Κόλαση.


Ο Κλας Έκμαν, διακεκριμένος συγγραφέας μουσικών βιογραφιών και δημοσιογράφος στα σημαντικότερα έντυπα της Σουηδίας, στήνει ένα σφριγηλό και απίστευτα εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ, στο οποίο πρωταγωνιστούν συνηθισμένοι άνθρωποι, που καλούνται να αντιμετωπίσουν εξαιρετικά ασυνήθιστες καταστάσεις. Πρόκειται για το πρώτο του μυθιστόρημα, το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη χώρα του, τιμήθηκε με το Βραβείο Crimetime ως το Καλύτερο Ντεμπούτο στην Αστυνομική Λογοτεχνία για το 2021 και τώρα  μεταφράζεται σε 13 γλώσσες, σε όλον τον κόσμο.

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: