Από George Satsidis
26 Οκτωβρίου, 2022 @ 07:37
H Vaja με τη με το μοναδικό καλλιτεχνικό ταλέντο της δίνει μία άλλη διάσταση στην πασίγνωστη Νο1 επιτυχία των Depeche Mode.

“Το “People Are People” είναι, δηλώνει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Vaja είναι για τον ρατσισμό. Πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει ένα ζωτικό μήνυμα για τους ανθρώπους όλων των φυλών και εθνικοτήτων. Το τραγούδι προτρέπει να αφήσουν όλοι στην άκρη τις διαφορές τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ανθρωπότητα, επίκαρο μήνυμα…ειδικά στη σημερινή εποχή”.

thumbnail 4

Photo by David Christopher Lee  
Cinematographer: Artur Gubin

Η Vaja τονίζει: “Είχα την τιμή να συνεργαστώ με τον υποψήφιο και βραβευμένο συνθέτη Steve Horner , που είναι υποψήφιος και βραβευμένος με Όσκαρ και δημιουργήσαμε μια κινηματογραφική ηλεκτρονική ροκ διασκευή του “People Are People” των Depeche Mode. Κάθε φορά που ακούω το τραγούδι αυτό ανατριχιάζω…θεωρώ ότι αυτό είναι ένα υπέροχο σημάδι…Νιώθω ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα τραγούδι σαν αυτό, έναν αληθινό ύμνο για την ενότητα που θα μας φέρει όλους μαζί ως ένα! Ενωμένοι οι άνθρωποι είμαστε αήττητοι!”

Μείνετε συντονισμένοι για την κυκλοφορία του νέου σινγκλ, την υπέροχη διασκεύη του “People Are People” τον Φεβρουάριο του 2023. Επισκεφτείτε το vajamusic.com για περισσότερες πληροφορίες.

thumbnail 5 1

H Vaja στα παρασκήνια του γυρίσματος του βίντεο κλιπ στο Los Angeles,
Photo: David Christopher Lee  

Διαβάστε επίσης: