Όμως τα αδέλφια Duffer υποσχέθηκαν ότι "υπάρχουν ακόμα πολλές συναρπαστικές ιστορίες να ειπωθούν" στον κόσμο της σειράς.

Από EW Staff
18 Φεβρουαρίου, 2022 @ 14:24

Οι αδελφοί Duffer έκαναν μερικές μεγάλες ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του Stranger Things.

Πρώτα απ’ όλα, η επιτυχημένη σειρά του Netflix που έβαλε στο προσκήνιο τους ηθοποιούς Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp και Caleb McLaughlin τελειώνει επίσημα με την 5η σεζόν, καθώς το Netflix ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωσή της για μια τελευταία φορά.

“Πριν από επτά χρόνια, σχεδιάσαμε το πλήρες ιστορικό τόξο του Stranger Things”, έγραψαν οι δημιουργοί της σειράς και showrunners Matt και Ross Duffer σε μια ανοιχτή επιστολή προς τους θαυμαστές, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την Πέμπτη. “Εκείνη την εποχή, προβλέψαμε ότι η ιστορία θα διαρκούσε τέσσερις ή πέντε σεζόν. Αποδείχτηκε πολύ μεγάλη για να την αφηγηθούμε σε τέσσερις, αλλά -όπως θα διαπιστώσετε σύντομα και μόνοι σας- τώρα πλησιάζουμε με φόρα στο φινάλε μας. Η 4η σεζόν θα είναι η προτελευταία- η 5η σεζόν θα είναι η τελευταία”.

Όσον αφορά την δεύτερη μεγάλη ανακοίνωση, η 4η σεζόν του Stranger Things έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Netflix σε δύο ξεχωριστά μέρη. Το πρώτο μέρος θα κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα streaming στις 27 Μαΐου, ενώ το δεύτερο την 1η Ιουλίου.

“Με εννέα σενάρια, πάνω από 800 σελίδες, σχεδόν δύο χρόνια γυρισμάτων, χιλιάδες λήψεις οπτικών εφέ και μια διάρκεια σχεδόν διπλάσια από κάθε προηγούμενη σεζόν, το Stranger Things 4 ήταν η πιο απαιτητική σεζόν μέχρι τώρα, αλλά και η πιο ικανοποιητική”, γράφουν οι Duffers. “Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι απίστευτα περήφανοι για το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας”.

Τι βρίσκεται πέρα από τις σεζόν 4 και 5 του Stranger Things; Οι Duffers δεν επιβεβαίωσαν κανένα είδος spin-off, αλλά υποσχέθηκαν ότι “υπάρχουν ακόμα πολλές συναρπαστικές ιστορίες να ειπωθούν στον κόσμο του Stranger Things: νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες, νέοι απροσδόκητοι ήρωες”.

Εν τω μεταξύ, η 4η σεζόν θα φέρει τους χαρακτήρες εκτός της πόλης Hawkins. Ο Hopper (David Harbour) είναι ζωντανός, αλλά έχει αναγκαστεί να εργάζεται σε ένα ρωσικό στρατόπεδο, ενώ η Joyce (Winona Ryder) μετακόμισε με την οικογένειά της στην Καλιφόρνια για να ξεφύγει από την κυριολεκτική φρίκη του Hawkins.

Δείτε τις αναρτήσεις του Stranger Things στο Twitter:

Δείτε το τρέιλερ:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: