Προσοχή: Το συγκεκριμένο άρθρο περιέχει spoilers απο το επεισόδιο "Things We Lost in the Fire" της σειράς Station 19.

Από EW Staff
12 Νοεμβρίου, 2021 @ 14:14

Ο Station 19 μόλις έχασε άλλον έναν πυροσβέστη του.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου αυτής της εβδομάδας, οι πυροσβέστες τουStation 19, καλέστηκαν σε επείγον περιστατικό πυρκαγιάς από έκρηξη αερίου στη γειτονιά τους. Την πρώτη μισή ώρα του επεισοδίου, τα πιο σημαντικά νέα είναι ότι οDean Miller (Okieriete Onaodowan), σχεδίαζε να μετακομίσει στοOakland για να επεκτείνει το πρόγραμμαCrisis One. Ρώτησε μέχρι και τηνVic (Barrett Doss) να τον συνοδεύσει (εκείνη το αρνήθηκε).

Ωστόσο, φτάνοντας στο σημείο της έκρηξης, τα πράγματα έδειξαν να παίρνουν διαφορετική τροπή. ΗVic έπαθε ηλεκτροπληξία από πεσμένο καλώδιο ηλεκτροδότησης, αλλά οMiller έτρεξε προς το μέρος της και της έσωσε τη ζωή. Όταν όμως προέκυψε μια δεύτερη ξαφνική έκρηξη, οMiller ήταν αυτή τη φορά το θύμα, αφού πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Σίγουρα αποτελεί μια τραγική απώλεια για τους φαν της σειράς, γιατί οOnaodowan υπήρξε μέλος του καστ από την αρχή της σειράς και ο χαρακτήρας του ήταν ένας πατέρας που μεγάλωνε μόνος το παιδί του. Σαν να μην έφτανε αυτό, οDean πέθανε λίγη ώρα μετά αφότου έσωσε τη ζωή της γυναίκας που αγαπούσε!

Όσον αφορά την κόρη του, ηBailey (Chandra Wilson) και ο Ben (Jason George), συμφώνησαν να γίνουν οι φύλακες άγγελοι της, αν φυσικά οι γονείς τουDean δεν τους σταθούν εμπόδιο.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: