Προσοχή: Το συγκεκριμένο άρθρο περιέχει spoilers απο το επεισόδιο "Things We Lost in the Fire" της σειράς Station 19.

Από EW Staff
12 Νοεμβρίου, 2021 @ 14:14

Ο Station 19 μόλις έχασε άλλον έναν πυροσβέστη του.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου αυτής της εβδομάδας, οι πυροσβέστες του Station 19, καλέστηκαν σε επείγον περιστατικό πυρκαγιάς από έκρηξη αερίου στη γειτονιά τους. Την πρώτη μισή ώρα του επεισοδίου, τα πιο σημαντικά νέα είναι ότι ο Dean Miller (Okieriete Onaodowan), σχεδίαζε να μετακομίσει στο Oakland για να επεκτείνει το πρόγραμμα Crisis One. Ρώτησε μέχρι και την Vic (Barrett Doss) να τον συνοδεύσει (εκείνη το αρνήθηκε).

Ωστόσο, φτάνοντας στο σημείο της έκρηξης, τα πράγματα έδειξαν να παίρνουν διαφορετική τροπή. Η Vic έπαθε ηλεκτροπληξία από πεσμένο καλώδιο ηλεκτροδότησης, αλλά ο Miller έτρεξε προς το μέρος της και της έσωσε τη ζωή. Όταν όμως προέκυψε μια δεύτερη ξαφνική έκρηξη, ο Miller ήταν αυτή τη φορά το θύμα, αφού πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Σίγουρα αποτελεί μια τραγική απώλεια για τους φαν της σειράς, γιατί ο Onaodowan υπήρξε μέλος του καστ από την αρχή της σειράς και ο χαρακτήρας του ήταν ένας πατέρας που μεγάλωνε μόνος το παιδί του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Dean πέθανε λίγη ώρα μετά αφότου έσωσε τη ζωή της γυναίκας που αγαπούσε!

Όσον αφορά την κόρη του, η Bailey (Chandra Wilson) και ο Ben (Jason George), συμφώνησαν να γίνουν οι φύλακες άγγελοι της, αν φυσικά οι γονείς του Dean δεν τους σταθούν εμπόδιο.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: