Μόνος Στο Σπίτι; Φέτος τον Δεκέμβρη για μια νύχτα μόνο, ζήστε την περιπέτειά σας.

Από EW Staff
02 Δεκεμβρίου, 2021 @ 15:11
home alone Home Alone -Credit Sarah Crowley

    

Αυτό τον Δεκέμβρη, για μια νύχτα μόνο, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε πίσω τις έγνοιες σας (και κάνα δυο παιδιά ίσως) για αυτή την προαστιακή μεγαλοπρεπή παγίδα θανάτου.

 Αν οι ικανότητες σας ως γονιός είναι αμφισβητούμενες, έχετε μια προδιάθεση για διαρρήξεις, ή έχετε εγκαταλειφθεί από την οικογένειά σας στις γιορτές – κατά λάθος ή όχι- η airbnb έχει μια πρόταση για εσάς.

 Στη γραφική Γουϊνέτκα του Ιλινόις, βρίσκεται το εμβληματικό σπίτι από την χριστουγεννιάτικη ταινία του 1990 Μόνος στο Σπίτι, όπου ένα παιδί γελοιοποίησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο ενήλικες άντρες οι οποίοι προσπαθούσαν να τον σκοτώσουν αλλά με κάποιον τρόπο κατάφεραν να επιστρέψουν για ένα sequel.

 Ο Buzz McCallister, το μεγαλύτερο από τα παιδιά των McCallister (Devin Ratray), φέρεται να έχει καταχωρήσει το σπίτι για ένα βράδυ μόνο στην Airbnb. Αξιαγάπητοι αλλά δολοφονικοί επίδοξοι ληστές δεν θα περιλαμβάνονται.

”Πολλά Χριστούγεννα πριν οι Macllisters πήγαμε στο Παρίσι….εντάξει οι περισσότεροι από εμάς” αναφέρει ο οικοδεσπότης σας Buzz. ” Αν και είμαστε μεγαλύτεροι και σοφότεροι τώρα (έχω την δικιά μου εταιρεία security) ποτέ δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι για λίγη χριστουγεννιάτικη ανεμελιά. Οπότε όσο θα λείπουμε σε διακοπές (όλοι μαζί αυτή την φορά), προσκαλώ μια ομάδα σκανταλιάρηδων να απελευθερώσουν το οκτάχρονο παιδί που κρύβουν μέσα τους, στο πατρικό μου στις 12 Δεκέμβρη.”

Εκτός από το να τρέχετε μέσα σε όλο το σπίτι, που είναι μικρότερο απ’ όσο δείχνει, ο Buzz προσφέρει ”ένα ζεστό γιορτινό σκηνικό με κεριά που τρεμοπαίζουν και ένα καλοσχηματισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο”, και “ένα δείπνο υπό το φως κεριών που περιλαμβάνει ετοιματζίδικα μακαρόνια με τυρί για το φούρνο μικροκυμάτων”. Επίσης, συμπεριλαμβάνεται η κατοικίδια ταραντούλα του, Axl!

 Και στο τέλος ο Buzz συμπληρώνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τη νέα περιπέτεια της σειράς Home sweet Home alone στο Disney+. Έξυπνο, έξυπνο, έξυπνο. Μας εκπλήσσει για ακόμα μια φορά το Disney+.

home alone 2
Home Alone Airbnb – Credit Sarah Crowley CR: Sarah Crowley

Παρότι δείχνει σαν έπαυλη εξωτερικά, η αγγελία αναφέρει μόνο δύο υπνοδωμάτια και ενάμιση μπάνιο, κάτι που γεννάει την ερώτηση: Πώς είναι δυνατόν μια οικογένεια που μοιάζει να έχει χίλια μέλη χωράει σε αυτό το σπίτι; Ενάμιση μπάνιο; Για 5 παιδιά; Γι αυτό προφανώς η καημένη Catherine O’ Hara έχασε το μέτρημα.

Εάν θέλετε να ρίξετε στο πρόσωπο σας aftershave και να ουρλιάζετε στον καθρέφτη, αυτή τη φορά σε κάποιου άλλου το μπάνιο, το σπίτι του Μόνος στο Σπίτι  θα ανοίξει για κρατήσεις από τις 7 Δεκέμβρη. Κάποιος μπορεί απλά να ελπίζει ότι ο Macaulay Culkin είναι κουλουριασμένος σε κάποια ντουλάπα περιμένοντας να σας υποδεχτεί ή να σας επιτεθεί.

Διαβάστε επίσης: