Δημιουργοί του Sky Rojo είναι οι Álex Pina και Esther Martínez Lobato της δημοφιλούς σειράς La Casa De Papel.

Από EW Staff
29 Μαρτίου, 2021 @ 15:22

Η πρώτη σεζόν της ισπανικής σειράς Sky Rojo τα πήγε πολύ καλά στο Netflix, συνεπώς το δίκτυο την ανανέωσε και για δεύτερη. Το καλύτερο δε, είναι ότι οι θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ καιρό αφού η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου του 2021.

Στην υπόθεση της σειράς, τρεις γυναίκες δραπετεύουν από το Las Novias Club, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον προαγωγό τους. Οι Coral, Wendy και Gina ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι αναζητώντας την ελευθερία που τους στερήθηκε. Με βασικό κίνητρο τη θέληση για ζωή και απόλυτα ενωμένες, είναι αποφασισμένες να γλιτώσουν μία για πάντα, με κάθε ρίσκο.

Δημιουργοί του Sky Rojo είναι οι Álex Pina και Esther Martínez Lobato της δημοφιλούς σειράς La Casa De Papel. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Jesús Colmenar, Óscar Pedraza, David Victori, Albert Pintó, Javier Quintas και Eduardo Chapero-Jackson.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Verónica Sánchez (The Pier, 13 Roses), Asier Etxeandia (Pain and Glory, Velvet), Miguel Ángel Silvestre (Velvet, Sense8), Lali Espósito (Casi Ángeles, Esperanza Mía), Yany Prado (La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo) και Enric Auquer (La línea invisible, Perfect Life).

Η σειρά αποτελεί παραγωγή της Vancouver Media για το Netflix και τα γυρίσματα έγιναν στη Μαδρίτη και την Τενερίφης.

Ακολουθεί το trailer της πρώτης σεζόν και σύντομα το δίκτυο θα κυκλοφορήσει και της δεύτερης.

Διαβάστε επίσης: