Η σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη τριλογία “Grisha” της συγγραφέως Leigh Bardugo.

Από EW Staff
07 Ιουνίου, 2021 @ 20:21

Ευχάριστα τα νέα για τους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς Shadow and Bone (Σκιές και Οστά), αφού το Netflix την ανανέωσε και για δεύτερο κύκλο.

Βασισμένη στην τριλογία “Grisha” της συγγραφέως Leigh Bardugo που αποτέλεσε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, η σειρά μας οδηγεί σε έναν κόσμο που μαστίζεται από πολέμους, όπου η ταπεινή και ορφανή πολεμίστρια Αλίνα Στάρκοφ μόλις εξαπέλυσε μια απερίγραπτη δύναμη που ίσως είναι το κλειδί για την απελευθέρωση της χώρας.

Με την τερατώδη απειλή της Σκοτεινής Πτυχής να καραδοκεί, η Αλίνα αφήνει πίσω όλα όσα γνώριζε για να εκπαιδευτεί ως μέλος μιας μαγικής ελίτ πολεμιστών που είναι γνωστοί ως “Οι Γκρίσα”. Καθώς παλεύει να δαμάσει τη δύναμή της, ανακαλύπτει ότι εχθροί και σύμμαχοι μπορεί να είναι ένα και το αυτό, και ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτόν τον κόσμο. Επικίνδυνες δυνάμεις ξεδιπλώνονται, μεταξύ άλλων μια ομάδα χαρισματικών κακοποιών, και θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από μαγεία για να επιβιώσει.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους ηθοποιούς Freddy Carter ως Kaz Brekker, Jessie Mei ως Alina Starkov, Archie Renaux ως Malyen Oretsev, Amita Suman ως Inej Ghafa, Kit Young ως Jesper Fahey και Ben Barnes ως General Kirigan.

Διαβάστε επίσης: