Το "Q-Force" θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Από EW Staff
17 Αυγούστου, 2021 @ 08:30

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “Q-Force”, που αποτελεί τη νέα LGBTQ σειρά κινουμένων σχεδίων της πλατφόρμας.

H επίσημη σύνοψη, αναφέρει:
Ο Στιβ Μέριγουεδερ, ή αλλιώς Πράκτορας Μαίρη, ήταν κάποτε το αγαπημένο παιδί της Υπηρεσίας Πληροφοριών Αμερικής, μέχρι που αποκάλυψε ότι είναι γκέι. Αδυνατώντας να τον απολύσει, η Υπηρεσία τον έστειλε στο Δυτικό Χόλιγουντ, για να χαθεί στην αφάνεια. Αντί γι’ αυτό όμως, εκείνος συγκρότησε μια ομάδα απροσάρμοστων ιδιοφυϊών LGBTQ+. Αφού ένωσε τις δυνάμεις του με την ειδική μηχανικό Ντεμπ, γκουρού των ντραγκ εμφανίσεων και των μεταμφιέσεων Τουίνκ, και τη χάκερ Στατ, δημιούργησαν μαζί την Q-Force.

Q-Force

Ωστόσο, μετά από μια δεκαετία αναμονής για την ανάθεση της πρώτης τους επίσημης αποστολής από την Υπηρεσία, ο Πράκτορας Μαίρη βάζει στόχο να αποδείξει την αξία του στην Υπηρεσία που του γύρισε την πλάτη και αποφασίζει να αυτονομηθεί μαζί με την Q-Force. Αφού βρίσκουν τη δική τους υπόθεση και τη λύνουν με τους δικούς τους όρους, λαμβάνουν την απρόθυμη έγκριση της Υπηρεσίας και αναβαθμίζονται επίσημα σε Ενεργοί Μυστικοί Πράκτορες. Όμως, αυτή η έγκριση συνοδεύεται από μια σημαντική ρήτρα: πρέπει να ανεχτούν ένα νέο μέλος στην ομάδα, τον στρέιτ Πράκτορα Μπακ.

Τη φωνή τους δανείζουν στη σειρά οι Sean Hayes, Gary Cole, David Harbour, Patti Harrison, Laurie Metcalf, Matt Rogers, Wanda Sykes και Gabe Liedman. Τη δημιούργια ανέλαβε ο Hayes με τον Michael Schur.

Το “Q-Force” θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί το trailer:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: